Jovan Kovačević, Crnogorska: Kultura i tradicija našeg drevnog grada moraju biti vrijednosti...

Jovan Kovačević, Crnogorska: Kultura i tradicija našeg drevnog grada moraju biti vrijednosti kojima ćemo se ponositi ne samo mi Novljani, nego i čitava Crna Gora

2983
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Svojim učešćem na lokalnim izborima u Herceg Novom, Crnogorska želi iznad svega da širi osjećaj pripadnosti i poštovanja svakog građanina naše Opštine prema svojoj državi Crnoj Gori, jer samo zajedničkim angažovanjem i privrženošću istim vrijednostima, najviše možemo učiniti za svoj grad i sve sugrađane.

Dobro je poznato da je zbog politikanstva i različitih oblika zloupotreba, veza našeg grada sa svojom državom u protekle dvije i po decenije bila veoma slaba jer je to odgovaralo i onima koji su vodili  grad i onima koji su vodili državu. Mi iz Crnogorske se otvoreno i iskreno zalažemo da veza između našeg Herceg Novog i naše države Crne Gore bude čvrsta i neraskidiva bez obzira ko vrši vlast u gradu ili državi. To je najmanje što zaslužuju i naš Herceg Novi i naša Crna Gora, ali to zauvijek moraju shvatiti politikanti i populisti kojih nije malo ni na ovim izborima.

Picerija i restoran

Interes bliskosti i saradnje našeg grada i naše države mora biti temeljna vrijednost svih političkih snaga koje žele dobro svome Herceg Novom i svojoj državi Crnoj Gori. Ovakav politički pristup za nas u Crnogorskoj nema alternativu jer samo kroz zdrav odnos našeg grada i naše države, možemo izgrađivati Herceg Novi kao kulturnu i turističku metropolu.

Naša je želja da okončanjem integrativnih procesa kojima teže svi zdravorazumni  građani, Herceg Novi postane veličanstvena kapija crnogorskog izlaska na zapad. Ovu veliku i značajnu misiju spajanja naše civilizacije sa evropskom, Herceg Novi će najbolje ostvariti jer je on dugo i bio dio te civilizacije kojoj danas svi zajedno težimo.

Kultura i tradicija našeg drevnog grada moraju biti vrijednosti kojima ćemo se ponositi ne samo mi Novljani, nego i čitava Crna Gora. Baš zbog toga je i veća obaveza naše države da nikada više nema tako maćehinski odnos prema Herceg Novom jer je to jedan od njenih najvećih dragulja, za ponos i njoj i Evropi kojoj se približavamo.

Prožimanje zajedničkih vrijednosti našeg grada i naše države, samo nam ukazuju da prave vrijednosti ništa ne može zamijeniti i da je vrijeme onih koji ovo dugo nijesu shvatali, sigurno iza nas. I naš grad i našu državu mogu učiniti boljim samo oni koji ih iznad svega vole i poštuju. Crnogorska se upravo iz tih razloga pojavljuje na ovim izborima ukazujući na zajednički put dobra i našeg grada i naše Crne Gore.

Plaćeni izborni program

Nema komentara