Početna Društvo Junior hendlerka Ivana Malavrazić predstavljaće Crnu Goru u Velikoj Britaniji

Junior hendlerka Ivana Malavrazić predstavljaće Crnu Goru u Velikoj Britaniji

9

Na manifestaciji pod nazivim “Top dog Montenegro”, u hotelu Splendid u Bečićima,  22. decembra, na kojoj se biraju najuspješniji izložbeni psi Crne Gore, pas Sara Lee Pack Maya, junior hendlerke Ivane Malavrazić iz Herceg Novog, proglašen je za najuspješnijeg psa VI grupe.

ivana-malavrazic-splendid-261216Ta grupa je jako popularna, jer su u njoj lovački psi, kao i gonioci i psi tragači. Inače, Ivanin bigl Maya je šampion i Grand šampion Crne Gore, šampion Balkana, šampion Mediterana, kao i pobjednik izložbi u Makedoniji, Hrvatskoj, Srbiji, Kosovu, BiH.

ivana-malavrazic-2612Ivana će, na osnovu postignutih rezultata u zemlji i regionu, predstavljati Crnu Goru u junior hendlingu na Crufts-u, najvećoj međunarodnoj izložbi pasa, koja će biti održana u Birmingemu u Velikoj Britaniji, od 9.do 12. marta 2017. godine. Njena velika želja bila je da nastupi na ovom takmičenju, na kojem nastupaju najbolji svjetski hendleri.

– Iza ovog velikog Ivaninog uspjeha stoji veliki rad i odricanje, a ona tek treba dobro da se pripremi do marta. Veći dio priprema neće moći da obavi u Crnoj Gori, a kao opcija ostaju joj Srbija, Hrvatska ili Rusija – kazao je njen otac i mentor, Dragan Malavrazić.

Inače, Ivana će učešćem na Crufts-u postati prva takmičarka iz Crne Gore koja će nastupiti na tom prestižnom takmičenju.

9 Komentari

  1. JUNIOR HENDLERKA!?
    Cestitam mladoj dami, bravo, ali sta je ovo, gde ovaj svet ide!
    Crna Gora, vek XXI, zanimanje – junior hendler?
    A da autsorsujemo brending?

  2. za LJILJANU
    Opstina “ima presnijih” poslova nego da gleda i vodi racuna o mladim iz svog grada. Ili treba cacekat da budu punoljetni i uzmu odgovarajucu partijsku pristupnicu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code