Juniorke “Primorja” slavile u gradskom derbiju

Juniorke “Primorja” slavile u gradskom derbiju

2197
0
Podijeli

U posljednjem kolu redovnog dijela takmičenja, juniorke Žkk “Primorje” lagano su savladale sugrađanke iz ekipe “Novi” rezultatom 70:37 (15:17;19:5;15:9;21:6).

– Ova utakmica je za Primorje bila lagani trening, bez imalo napora,  što je pokazao i igrački sastav u trećoj i četvrtoj četvrtini kada je igru juniorki Primorja predvodila mlađa pionirka Jovana Savković koja je upisala 16 poena – navode iz pobjedničkog kluba.

Picerija i restoran

Najefikasnija na utakmici bila je kapitenica Nataša Radović sa 20 poena, zatim Katarina Lučić 8, Martina Milošević 7, Zorana Lučić 7, Anđela Krivokapić 7, Jovana Lučić 3,  Aleksandra Lučić 2,  a pobjedi su doprinijele i Jovana Grubač, Jelena Šarić, Anja Jevtović i Milica Lučić.

– Ovo je bila izvanredna partija za Primorje i slobodno se može reći da je kompletna ekipa dala svoj maksimum, a Uprava kluba zahvaljuje curama na dobroj igri i sjajnom učinku.

Primorke sa druge pozicije čekaju baraž, a prvo mjesto u ligaškom dijelu im je izmaklo za pola koša razlike. Efikasne juniorke Žkk “Primorje” su još jedna takmičarska selekcija, od ukupno sedam, koliko ih imaju, koja čeka finale, jer, kako smatraju u klubu, nadaju se da će u baražu preskočiti protivnika.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code