Početna Sport Kadeti Jadrana Carine srebrni na finalnom turniru KUP-a

Kadeti Jadrana Carine srebrni na finalnom turniru KUP-a

0

U protekla tri dana u Budvi  je održan finalni turni KUP-a Crne Gore u vaterpolu u kategoriji kadeta, igrača rođenih 2004 godine i mlađih. Na turniru je učestvovalo pet ekipa: Cattaro i Primorac iz Kotora, Aquatic Verde iz Podgorice, Jadran iz Herceg Novog, te domaćin Budvanska Rivijera. Turnir je igran po sistemu svako sa svakim.

Foto: PVK Jadran Carine

U prvom kolu Jadranaši su ubjedljivo savladali domaćina Budvansku Rivijeru sa 15:7, u drugom kolu Novljani su bili slobodni, u trećem je savladana ekipa Cattaro sa 11:10, u četvrtom Aquatic Verde 18:6. U posljednjem kolu turnira snage su odmjerene sa ekipom Primorca iz Kotora što je predstavljalo i svojevrsno finale ovog takmičenja, a pobjeda je pripala ekipi Primorca 18:13

Prvo mjesto na turniru pripalo je ekipi Primorca, drugo ekipi  Jadrana, treća je Budvanska rivijera, četvrti Cattaro dok je peto mjesto pripalo ekipi Aquatic Verde.

Za Jadran Carine nastupali su: Đorđe Čvorović, Stefan Radović, Meldin Hadžić, Šćepan Kontić, Milan Balti, Sava Huter, Danilo Krivokapić, Amar Kujović, Lazar Vukićević, Marko Bošković, Marko Popadić, Andrija Šekularac, Dušan Vuković, Danilo Stupar, Dimitrije Bukeilović, Krsto Simović, Strahinja Gojković. Trener ekipe Filip Andrić pomoćni trener Ćirović Milan.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code