Kadetkinje „Primorja“ bez poraza u Sloveniji

Kadetkinje „Primorja“ bez poraza u Sloveniji

3
Podijeli

primorje novo mestoObje ekipe Primorja su briljirale na međunarodnom turniru u Novom Mestu. U prepunoj dvorani Marof kadetska ekipa „Primorja“ je u finalnoj utakmici savladala domaću ekipu Krke, rezultatom 55:43 (10:11;17:10;16:17;11), što je ispraceno jakim ovacijama.
Za najbolju igračicu turnira izabrana je igračica Primorja Nataša Radović. Za ekipu Primorja su igrale :Lučić M., Žerajić A. 7, Đurišić J. 11; Kovačević A. 2; Lučić A.3, Lučić Z. 4, Milošević M. 6, Šarić J., Radović N. 21, Lučić K.4.
I pionirke Primorja se kući vraćaju sa peharom i srebrnim medaljama. Ove sjajne djevojčice su takođe pokazale zavidnu igru, ali protiv ekipe domaćina u finalu nisu ostvarile pobjedu, pa je utakmica je završila rezultatom
60:51. Za pionirke Primorja igrale su :Todorović M., Svrkota J.2, Lučić M.6, Savkovic J. 15, Kojčinović J. 6, Veljić A. 2, Ilić N.2, Radnjić B.3, Bubanja N., Lučić J.2, Ječmenić I.2, Rakočević K.3
Obje ekipe Primorja večeras igraju prijateljske utakmice protiv ekipa Krke, Kvarnera i Zadra.

3 Komentari

  1. Osvijetlite grad? Da li je moguce da citam ovo? Sponzori? Koju ligu igrate vi? Da li syte svjesni da samo vaterpolo zasluzuje pomoc? A vi gospodo se naplacujte od clanarina kao i svi drugi kolektivi.

  2. Bravo Novljanke, osvijetlite ovaj lijepi grad i budite uzori svojoj generaciji. Milicu Todorović pozdravljam i želim joj još veći uspjeh, kao i njenim saigračicama. Sponzori, pomozite ovaj hrabri podmladak ,, Primorja” i našeg divnog Novog, a vi treneri slijedite uspješne koji su doveli naše mlade ,, Lavice ” do Olimpijade. Sa željom do još boljeg uspjeha.

Ostavite komentar

*

code