Kadetkinje Primorja na Final four-u

Kadetkinje Primorja na Final four-u

0
Podijeli

Kadetska ekipa ŽKK Primorje pobijedila je u drugoj baražnoj utakmici ekipu Jedinstvo iz Bijelog Polja rezultatom 74:38 (11:5, 10:11, 32:8, 21:16) i tako se plasirala na završni turnir, među četiri najbolje ekipe u Crnoj Gori.

– Već se znalo da je ekipa Primorja u finalu, jer je u Bijelom Polju u prvoj baražnoj utakmici pobijedila Jedinstvo sa 42 poena razlike, a ovo je samo još jedna potvrda kvaliteta. Primorke su u trećoj dionici najavile siguran trijumf (53:24), a do kraja utakmice su samo uvećavale prednost, da bi na kraju bile u plusu 36 poena – ističu u klubu.

Picerija i restoran

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Jovana Savković sa 22 postignuta poena, koja je već sa 12 godina članica košarkaške reprezentacije Crne Gore, pratila je Ivana Ječmenić sa 19, Bojana Radnjić 14, Jovana Kojčinović 10, Jelena Bulajić 6, Jovana Svrkota 2, Kristina Samardžić 1, a doprinos pobjedi dale su i Katarina Rakočević, Nikolina Bubanja, Jovana i Jelena Radosavljević.

U petak, 11. maja, najmlađe Primorke, ekipa mini basketa, na svom terenu dočekuju Budućnost Bemax, a utakmica počinje u 17:30 h.

U nedjelju, 13. maja mlađe pionirke Primorja igraju dvije utakmice u Beranima, protiv ekipe Berana i protiv ekipe BKM iz Podgorice.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code