Početna Turizam Kako će izgledati industrija zdravstvenog wellness i spa turizma u post Covid-19...

Kako će izgledati industrija zdravstvenog wellness i spa turizma u post Covid-19 periodu?

2

Međunarodna konferencija pod nazivom Zdravstveni wellness i spa turizam u fokusu nakon Covid-19 epidemije biće sjutra i u četvrtak organizovana u hotelu Splendid u Budvi.

Foto: Pixabay

Konferencija, čiji su organizatori Medical SPA Asocijacija Crne Gore, Klaster zdravstvenog turizma i hotel Splendid, trebalo bi da okupi ugledne domaće i strane stručnjake, operativce i konsultante iz područja medicine i turizma, kao i predstavnike hotelijerske i wellness industrij. Oni će zajednički pokušati da odgovore na ključna pitanja o fazama razvoja zdravstvenog wellness i spa turizma u Crnoj Gori i regionu.

Trebalo bi da govore I o perspektivi tog specifičnog oblika turističke ponude u vrijeme globalne pandemije koronavirusa.

Kako je saopšteno, na konferenciji će u fokusu biti mogućnosti kreiranja proizvoda zdravstvenog turizma kako u pravcu rehabilitacije oboljelih od Covid-19 infekcije, tako i preventivnih programa u kapacitetima wellness i spa ponude.

Modele i rezultate za postsezonu predstaviće i stručnjaci iz regiona.

Učesnici konferencije pokušaće da odgovore na pitanje kako će izgledati industrija zdravstvenog wellness i spa turizma u post Covid-19 periodu.

Pored stranih stručnjaka u debate će učestvovati i predstavnici Instituta Dr Simo Milošević, Specijalne bolnice “Vaso Ćuković” iz Risna, Instituta za standardizaciju, Privredne i Stomatološke komore, kao i jednog broja privatnih zdravstvenih ustanova.

Na konferenciji će biti prezentovan Nacrt programa razvoja zdravstvenog turizma koji za potrebe Vlade realizuje kompanija Fidelity consulting.

2 Komentari

  1. Samo da tamo ne pricaju ljudi koji su decenijama direktori medicnskog sektora, a nista nijesu uradili za to vrijeme sem hapanja novca u svoj dzep

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code