KAKVE SU POTREBE MLADIH NOVLJANA U KULTURI I UMJETNOSTI?

KAKVE SU POTREBE MLADIH NOVLJANA U KULTURI I UMJETNOSTI?

157
0
Podijeli

Tribina i prezentacija rezultata istaživanja „Potrebe mladih za kulturnim i umjetničkim sadržajima u Herceg Novom” biće organizovana večeras u 20 h u multimedijalmoj sali Omladinskog kulturnog centra Herceg Novi u Meljinama.

Čitav projekat urađen je u sklopu projekta “Prostori različitosti” koji je realizovao NVO “Expeditio” iz Kotora, koji je podržala fondacija ”Ana Lindh” i Evropska komisija.
Tokom juna u Herceg Novom urađene su 94 ankete u Srednjoj mješovitoj školi “Ivan Goran Kovačić”, a 85 mladih je na Škveru popunilo karton sa pitanjem „Ja sam Novljanin/ka i u Herceg Novom želim da…”.
– Na ovaj način Omladinski kulturni centar Herceg Novi želi da prikaže realno stanje kulturnih potreba mladih i presjek situacije kada je riječ o kulturnim navikama mladih u Herceg Novom. Uz podršku NVO Expeditio, OKC je sopstvenim resursima realizovao istraživanje u lokalnoj zajednici, radi želje da utičemo na društvo u cjelini, ali i radi kultivisanja potreba prosječne mlade osobe u našem gradu – navode iz Centra.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code