Početna Društvo „KAMATA PLUS“ HIPOTEKARNE BANKE

„KAMATA PLUS“ HIPOTEKARNE BANKE

0

Hipotekarna_bankaPovodom jubileja Hipotekarne banke koja u novembru slavi 20 godina postojanja počinje promotivna akcija štednje “Kamata PLUS”.

Tako će nedjelja štednje biti nastavljena akcijom u kojoj su povećane  kamatne stope za sve nove depozite fizičkih i pravnih lica.

’’Zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima i konstantnom rastu depozita, u mogućnosti smo da ove uslove ponudimo ne samo u nedjelji štednje, nego i da akciju “Kamata PLUS” produžimo do kraja godine’’ –        saopštili su iz Hipotekarne banke.

Kamatne stope se povećavaju na sve nove depozite, s tim što će porast kamate za određene vrste depozita biti i do 20 %, u zavisnosti od iznosa  i roka oročenja.

Iz ove banke podsjećaju da  nude svojim štedišama u vidu HB Duet štednje, mogućnost da klijent oroči štednju na određeni rok, a da sa polovinom oročenog iznosa raspolaže već nakon isteka polovine perioda, s tim što kamatna stopa ostaje nepromjenjena.

Hipotekarna banka već tradicionalno učestvuje i u akciji Centralne banke Crne Gore „Nedjelja štednje“. Djeci koja se rode u periodu od 31. oktobra do 6. novembra, Hipotekarna banka poklanja po 200 €. Ovaj novac se oročava na period od godinu, a nakon toga roditelji ga mogu podići sa pripadajućom kamatom ili nastaviti sa štednjom.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code