Početna Promo „Kamelija nagrađuje“: Počinje velika nagradna igra u Shopping centru Kamelija

„Kamelija nagrađuje“: Počinje velika nagradna igra u Shopping centru Kamelija

0

SC „Kamelija“ iz Kotora danas pokreće veliku nagradnu igru „Kamelija nagrađuje“ koja će trajati u periodu od 12.10.2020. do 28.12.2020. godine.

Nagradna igra se organizuje sa ciljem da svojim kupcima pruži mogućnost da osvoje vrijedne vaučere, za kupovinu u prodajnim objektima koji posluju u sastavu SC „Kamelija“. Ukupan nagradni fond je po 11 šoping vaučera u vrijednosti od 50, 100, 150, 200, 250 eura i deset vaučera od po 1000 eura.

„Kamelija je šoping destinacija koje je prepoznata ne samo po odličnoj kupovini, već i po mjestu gdje su se organizovala mnogobrojna kulturna, društvena i umjetnička dešavanja. Nagradnom igrom „Kamelija nagrađuje“ želja nam je da kroz nagrade odamo zahvalnost našim potrošačima za ukazano povjerenje, a vjerujemo da je ovo i pravi podsticaj ne samo za Kotorane, već i ljude iz drugih gradova da posjete naš centar i uvjere se u raznovrsnu i povoljnu kupovinu“ – saopštili su iz SC „Kamelija“.

Pravo na učešće ostvaruje se kupovinom u minimalnoj vrijednosti od 20 eura u ovom centru. Fiskalne račune je potrebno predati na info pultu SC „Kamelija“ u zamjenu za kupone kojima se prijavljuju za učešće u nagradnoj igri. Broj dobijenih kupona zavisi od visine iznosa kupovine ostvarene u jednom danu, a više informacija o učešću može se naći na: www.kamelija.me. Nagradna igra se organizuje u deset nagradnih kola, a izvlačenja nagrada vršiće se sedmično zaključno sa 28.12.2020. godine.

Pravo na učešće imaju građani sa prebivalištem u Crnoj Gori, a svi dobitnicu svoje nagrade će moći da iskoriste za kupovinu u prodajnim objektima ovog centra.

Detaljnije informacija o nagradnim kolima i nagrađenim učesnicima će biti redovno objavljivano na stranici www.kamelija.me na Facebook stranici https://www.facebook.com/SCkamelija.

PROMO