Kamenari: Pobjedniku revijalnog plivačkog mitinga zlatnik, a najljepšoj dami 300 eura

Kamenari: Pobjedniku revijalnog plivačkog mitinga zlatnik, a najljepšoj dami 300 eura

14
Podijeli

kamenari 3Mjesna zajednica Kamenari priređuje večeras malu feštu za mještane i turiste, a riječ je o revijalnom plivačkom mitingu za sve uzraste.

– Učestvuju svi. Dame, gospoda, djeca, svi od 7 do 77 godina. Plivaće dužinu od oko 80 m, na potezu ispred zgrade Mjesne zajednica Kamenari. Sve organizujemo atrakcije radi – kazao nam je predsjednik MZ Tomo Katurić.

Picerija i restoran

Okupljanje učesnika zakazano je za 18 h, start trke za 19, dok će dodjela nagrada  biti na igralištu ispred Osnovne škole u Kamenarima u 20:30 časova. Pobjednik će dobiti zlatnik u vrijednosti od 300 eura, koji je posebno izrađen za ovu manifestaciju. Na njemu je izgravirano “PVK Primorje Kamenari 1954.-2016.”. Zlatnik će pobjedniku uručiti neko od doajena plivanja u Opštini Herceg Novi.

MZ Kamenari je za posjetioce manifestacije obezbjedila besplatno vino, pivo i tradicionalne girice, a predviđen je i muzički program u kojem učestvuje klapa Stari kapetan.

Katurić najavljuje za 17. avgust još jednu revijalnu manifestaciju, izbor dame večeri sa hercegnovske rivijere. Mogu učestvovati žene od 30 do 50 godina. Sve će proći uz koktele i muzički program benda Exodusi. Najljepša dama ponijeće novčanu nagradu od 300 eura, druga pratilja dobiće 200, dok će treća dobiti 100 eura. Manifestacija je zakazana za 20:30. Dame će dva puta prošetati ispred publike. U jednom krugu nosiće kupaće kostime, u drugom će biti odjevene po svom izboru.

To nije izbor za mis već izbor najljepše dame večeri, kaže poznati filatelista i pomorac Tomo Katurić, koji je obišao sve kontinente i preko 200 svjetskih metropola:

– Ono što sam vidio u Rio de Žaneiru i Karakasu prenosim u Kamenare – priznaje Katurić.

14 Komentari

 1. Lokalni umjetnik dobro kaze,al.i ga ne razumijemo hoce li on umjetnicki nacrtat,ili jos bolje receno odredit granice.Mislimo svi uJosici sto je Mjes.zaj.o ovome obavjestila opstinu i koliko znam licno vlasnika hotela.Umjetnice traaaallllaaaalaaaa…

 2. Je li MZ riješila one probleme iz Katastra koji je tiču granice sa Bijelom i novoga hotela Park? Ono bručenje po portalu mi još u ušima odzvanja,a to se razumno službeno rješava kad je neko u vlasti.Mislim da je Čedu potpuno svejedno je li mu hotel u Bijelu ili Kamenare.

 3. Lijepo , pohvalno i očekivano.Nadam se da će od jeseni Mjesne zajednice početi da rade ono zašto i postoje,a ne samo da feštaju.Kad se mjesto sredi i uredi lijepo je praviti i zabave,baš je lijepo.

 4. Capetan Katuric i njegova porodica od pradjedjova do sinova su prezentirali u najboljem svijetlu Boku i Cg a Kamenare su unistavali nesposobnjakovici od 1945 na ovamo i samo otimali a finalna otimacina su trajekti .Nadamo se da ce gispodin Katuric imati snage .volje i autoriteta u ovoj mafijaskoj opstini i drzavi da makar malo vrati dostojanstva ovon mjestu.Casa del Mare hotei sa g.Milicem na celu su otvorili oci mjestanima i donijeli malo svjezine i ambicije za napretkom uz svesrdnu pomoc Radio Jadran koji je uvijek na usluzi i pomocu svim gradjanima

 5. Imam 87 godina i molim unuku da napise nekoliko rijeci o Kamenarima iz moje mladosti,koje se rado sjecam,posebno kad se spomene porodica Kayuric i njihova kafana.Ispred ove kafane su bili balovi,plesovi i divna muzika.Tamo se okupljala Boka sa jedne i druge strane Kamenara i Lepetana.Zato se radujem ga je Kamenare ponovo ozivjelo i da tamo ima igre i muzike.Moja porodica pozdravlja velikog gospodina Toma i zelimo mu dobro zdravlje.

 6. LEPO JE OŽIVETI MALO GRAD I PRUŽITI PRILIKU STANOVNICIMA DA MALO SA DECOM IZADJU I DRUŽE SE UZ MUZIKU I ZALOGAJ! DIVIM SE ORGANIZATORU NA TAKVOJ IDEJI I REALIZACIJI! BRAVO! SAMO NAPRED!

 7. Kao pomorac na MSC ciam na cijenjeni Radio Jadran da se u Kamenarima po prvi put odrzavaju feste i sportski dogadjaji.Nijesam ni sumnjao da ce ovako biti kad je predsjednik MZ Kamenari svijetski covjek i filatelista gospodin Capt.Tomo Katuric,Iskrene cestitke.Samo napred Kamenari

 8. Mi u Igalu zivimo od turizma.Sta treba Alisa da ih protjeramo!?Zalosno i sramno da se javljate sa komentarom.Zar feste uzimaju Vama novac jadna i kukava Alisa.

 9. Odgovor za ALISA U GRADU NEUKUSA.Znateli VI da turisti ovdje u ovoj opstini ostavljaju od boravisne takse preko milion EU.Vi biste i ovo malo zabave ukinuli.Zalosno ko se sve javlja za komentare.Boka zivi od pomorstva i turizma.

 10. Kamenari su dugo vremena cekali da vide neku kulturnu manifestaciju.Pravi ljudi na pravom mjestu i sa njima festa i zabave do mile volje.Bravo za organizatore.

 11. Kakvo bacanje para gradjanaNovog!
  Sve te manifestacije po MZ ukinuti jer su totalno nekreativne a ovo je vala neukusno!
  Molim redakciju da priupita koliko je baceno para na ove “manifestacije” . Bolje da je TO donirala za signalizaciju i putokaze kao I obiljezavanje kuturnih spomenika.
  Evo besplatnog savjeta a nisam savjetnica presjednice Snezanje i njenih sedam savjetnika koja je na delu skupstine TO!

 12. Najzad je i Kamenare krenulo naprijed kao i ostala mjesta nase opstine zahvaljujuci novoizabranoj mjesnoj zajednici na celu sa gospodinom Tomom Katuricem.Sa kime razgovaram o ovim manifestacijama u malom mjestu Kamenari svi su puni pohvala i zadovoljstva.

Ostavite komentar