Kamenovane prostorije HGI-a

Kamenovane prostorije HGI-a

6
Podijeli

Prostorije Hrvatske građanske inicijative, koje se nalaze u centru Tivta, nepoznate osobe kamenovale su protekle noći, saopštili su iz ove političke stranke.

– Tom prilikom razbijeno  je staklo i to se ne dešava po prvi put. HGI je zabrinuta zbog još jednog incidenta i poziva nadležne organe, koji su i obavili uviđaj, da u što kraćem roku rasvijetle slučaj i otkriju počinitelje – navodi se u saopštenju.

Picerija i restoran

Iz ove politlčke stranke ukazuju i na pisanje pojedinih medija, koji svojim, kako su kazali, neprimjerenim i nedobronamjernim stavovima doprinose targetiranju Hrvatske građanske inisijative.

– Podsjećamo da je HGI stranka koja baštini multinacionalni, multietnički i multikulturalni sklad u Crnoj Gori, te da svojim stavovima ne doprinosi da bude meta napada bilo kojeg pojedinca ili grupe – zaključuje se u sapoštenju.

6 Komentari

 1. Razbit ce im staklo svaki posteni Tivcanin i gradjanin Boke jer slijepo podrzavaju prodaju aerodeoma Tivat samo da bi produzili vlast koalicije i time sebi obezbjedili prihode.Kad kazem sebi,ne mislim ns HGI nego na njene celnike.

 2. Mozda je neki Crnogorac iz protesta sto je kolinda pomenula Admirala Zmajevica na prijemu kod Putina kao znamenitog Hrvata. Nijesam cuo da se HGI izvinio gradjanima CG. Svakako nije lijep cin ali ne znaci mrznju medju gradjanima Tivta i Boke uopste.

 3. Možda to rade pripadnici njihove nacionalne zajednice nezadovoljni zbog koaliranja sa onima koji su napali suverenu i međunarodno priznatu državu Hrvatsku prije 26 godina. Možda i nije to u pitanju, ali eto samo razmišljam….

  12
  5
  • Pa ti si kao detektiv Hektor Poaro.Trebao si ostaviti i mail da te kontaktiraju FBI,CIA ili MI 5 da im pomognes u rasvjetljavanju zlocina.

   6
   11

Ostavite komentar

*

code