Početna Turizam KAMENOVO U BUDVI – ŽURKA NA OTVORENOM “SPRING BREAK MONTENEGRO“

KAMENOVO U BUDVI – ŽURKA NA OTVORENOM “SPRING BREAK MONTENEGRO“

0

spring brake 2012Posljednje pripreme za treću žurku na otvorenom “Spring Break Montenegro” koja će se održati od 1. do 4. maja na plaži Kamenovo u Budvi su u toku, a prema riječima jednog od organizatora Nenada Vukovića, atmosfera je fantastična i sa nestrpljenjem se očekuje početak.
Razlog više za optimizam daje činjenica da će ovogodišnji Spring Break trajati tri dana za razliku od prošlogodišnjeg kada je sve organizovano u jednom danu. Vuković ističe da je interesovanje posjetilaca veliko, i da očekuju preko 5 hiljada gostiju, kako iz Crne Gore tako i iz zemalja u regionu. Iako će tokom sva tri dana gostovati poznata imena dj-inga iz Crne Gore i dijaspore, posljednjeg se očekuje naajviše posjetilaca. “Oko 2000 gostiju očekujemo samo iz zemalja regiona. Prošle godine zabilježena je posjeta od 4 hiljade gostiju, a za ovaj “Spring Break” najave govore da će biti od 5-8 hiljada posjetilaca. Specijalni gost biće DJ Tomcraft, koji će nastupom na Kamenovu proslaviti 20 godina rada na evropskoj sceni. Pored njega nastupiće i elektro-pop senzacija Sevdah baby, DJ Niggor iz “Monteniggers-a”, kao i Dragoljub Đuričić, koji je posebna novina, jer on ne nastupa na sličnim dešavanjima. Tu su još i brojni DJ-evi iz Crne Gore i regiona, zumba i pjena party, kreativne radionice kao što je pravljenje kula od čaša – uglavnom biće dosta zabave i za svakoga po nešto” – kaže nam Nenad Vuković.
Prvog dana posjetioce na „park stage-u” očekuje „Red love party”, uz obavezan dress-code u crvenom. Drugi dan obilježiće „Karaoke” i „Maskenbal party” za koji je obavezno posjedovanje maski, bendovi, Igre bez granica i After sea party.
Cijena ulaznice za main stage za 3. maj je 12 eura. Za trodnevni smještaj treba izdvojiti 39 eura. Uz smještaj, “narukvica” za tri dana košta 20 eura, a samo za “narukvicu” za sva tri dana treba izdvojiti 25 eura. Sa narukvicom su obezbijeđeni popusti u restoranima: Kužina, Dizni, La bocca, La Perla, Porto i Ričardova glava i besplatan ulaz u diskoteku Torocadero 1. i 2. maja.spring brake 2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code