Kancelarija Alter Modus-a od sada i u Bijeloj

Kancelarija Alter Modus-a od sada i u Bijeloj

2
Podijeli

Vodeći računa o potrebama klijenata i stanovnika Bijele, mikrokreditna finansijska institucija Alter Modus otvorila je nedavno vrata nove kancelarije u ulici Bijela bb.

„Otvaranjem kancelarije proširili smo poslovnu mrežu od 15 kancelarija u Crnoj Gori. Kako konstantno radimo na jačanju odnosa sa klijentima na ovaj način smo naše usluge učinili dostupnijim našim klijentima i stanovnicima Bijele. Cilj nam je da ponudimo kvalitetnu uslugu i omogućimo finansijsku podršku na što brži i jednostavniji način. Posebno smo usmjereni na pružanje finansijske podrške mikro i malim preduzećima, kao i preduzetnicima koji žele da razvijaju i unapređuju svoj biznis.“ saopšteno je iz kompanije.

Iz ponude izdvajaju kreditni proizvod za finansiranje turističke djelatnosti sa posebnim sezonskim modelom otplate i program realizovan sa brojnim partnerima za kupovinu robe na rate, bez kamate i provizije.

Svim zainteresovanim klijentima na raspolaganju će biti kreditni savjetnik ponedeljkom, srijedom i petkom, u periodu od 08 do 12h. Informacije se takođe mogu dobiti i putem telefona +382 67 614 375 ili +382 31 339 698.

PR Tekst

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code