Početna Sport Karatisti Bijele osvojili tri medalje u Sarajevu

Karatisti Bijele osvojili tri medalje u Sarajevu

10

Članovi Karate kluba Bijela osvojili su dvije zlatne i jednu bronzanu medalju na turniru “Karate kup Baščaršija”. Posebno se istakao osmogodišnji Vuk Cimbaljević, koji je na ovom debitantskom nastupu osvojio zlatnu medalju, pobjedivši tri takmičara.

Zlatne medalje u borbama osvojili su Vuk Cimbaljević 2001. godište u kategoriji do 26kg, Nenad Đuričić 2008. godište do 40kg, dok je bronza pripala Lazaru Gardaševiću 2009. godište u kategoriji do 35kg.

Picerija i restoran

Na turniru je učestvovalo preko 900 takmičara iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Za Bijeljane nastupilo je njih četvoro.

Iz Karate kluba Bijela saopštavaju da su zadovoljni rezultatom na turniru i da su ubjeđeni da za budućnost hercegnovskog karatea ne treba brinuti.

10 Komentari

  1. Nadam se da se dobro razumijes u karate i da si bio veliki sportista,pa me čudi da nisi upućen mnogo da u karateu trener moze da povede jedno ili sto i jedno dijete ako on smatra da su spremni za takmičenje.a njihov jedan borac je kao drugih deset.jer njih deset do je sa jednom ili nijednom medaljom a njihov jedan po dvije tri,sve u zavisnosti u koliko se kategorija takmiči.dolje dušmani.

    3
    1
  2. Sasvim dovoljno takmičara a i medalja …vi nemate ni takmičare pa samim tim nema ko ni jednu medalju da vam donese a kamoli vise….prema tome možete samo da bojite medalje i uspjehe ovog kluba …trenera i njegovih takmičara …naprijed bijela ….naprijed sampioni….ponos herceg novog i ove države….najbolji ste….

    4
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code