Početna Sport Karatisti Bijele sa 7 medalja u Banja Luci

Karatisti Bijele sa 7 medalja u Banja Luci

2

Na međunarodnom karate turniru “Castra open” u Banja Luci karatisti Bijele osvojili su 6 zlatnih i jednu bronzanu medalju, što ih je na kraju takmičenja pozicioniralo na visokom 9. mjestu u generalnom plasmanu.

Turnir, u organizaciji Kluba borilačkih sportova Castra, okupio je 60 klubova, odnosno preko 760 takmičara iz BiH, Slovenije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Nenad Đuričić uspio je da osvoji dvije zlatne medalje u borbama za 2007. i 2008. godište u kategoriji do 40kg. Takođe, po dvije zlatne medalje osvojili su i Jovana Damjanović u borbama, za 2006. i 2007. godište do 40kg i Nemanja Mikulić u kategorijama kadeta do 57kg i juniora do 55kg. Bronzanu medalju osvojio je perspektivni Lazar Gardašević, mlada nada Karate kluba Bijela.

Narednog vikenda reprezentativac Crne Gore Nemanja Mikulić braniće boje nacionalnog tima na šampionatu Balkana, koje je na programu od petka, 30. novembra do nedjelje 2. decembra u Dubrovniku.

Nakon višemjesečnih priprema u klubu očekuju da sjajni Mikulić donese u Herceg Novi jednu od medalja. On će nastupiti u kategoriji kadeta do 57kg, u kojoj je prijavljeno 30 karatista iz svih država Balkana.

2 Komentari

  1. Svakim danom nas sve vise veselite, sjajan tim za ponos Novog.♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

    9
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code