Karatisti Bijele u Banja Luci sa 5 zlatnih i 2 bronzane medalje

Karatisti Bijele u Banja Luci sa 5 zlatnih i 2 bronzane medalje

6
Podijeli

Na internacionalnom turniru “BUSIDO BANJA LUKA OPEN” u jakoj konkurenciji 1.165 takmičara iz 93 kluba i 9 država, karatisti Bijele osvojili su pet zlatnih i dvije bronzane medalje.

Zlatne medalje dobili su: Jovana Bogdanović, dva zlata za borbe 2008. godište do 30 kg i borbe 2007. godište do 32 kg, Nenad Đuričić za borbe 2008 godište do 35 kg, Nikola Polovina za borbe 2005. godište  preko 55 kg, te Nemanja Mikulić kadet do 52 kg.

Picerija i restoran

Bronzane medalje osvojili su Nenad Đuričić za borbe 2007. godište do 35 kg i Nikola Polovina borbe 2005. god ište do 55 kg.

Na turniru su učestvovali takmičari iz Njemačke, Austije, Švedske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske , Crne Gore, Srbije i domaćina Bosne i Hercegovine.

6 Komentari

 1. Nedozvolite da tako uspjesan klub koi ste stvorili remete neumjesni komentari I pojedinci koi su htjeli da budu direktori kluba, vi ste ponos CRANE GORE. Sladjane I Marko svaka vam cast.

  4
  4
 2. Ja sam to pisala zato sto je JOCA MALA A USPJESNA A NE NJEMI RODITELJI .NE NAPADAJTE LJUDE KOI NIJESU PISALI . BRAVO JOCO NASA DRUGARICE EKSTRA SO MALA A USPJESNA . TI SI SUPER I PRAVI DIJAMANT .A KOME JE KRIVO NEK PUKNE .JOCO VOLIMO TE I LJUBIMO TVOJA TETA NADA

  5
  1
 3. Tebi kao roditelju nebi trebalo da pravis razliku izmedju sina i cerke ali sta reci drugo? Ima jos jedna JOVANA koja je iznad tvog dijamanta a iz istog kluba je! Svoj djeci sve cestitke!

  5
  6
  • Ne koristite Ime kluba u bezpotrebna nadgornjavanja obadvije Jovane su clanice kluba jedna afirmisana I uspnesna a druga potencijali sampion.

   4
   3
 4. Mala JOVANA BOGDANOVIC ZASLUZUJE DIJAMANTSKE MEDALJE .SVAKA JOJ ČAST ,OSTALIMA SRECNO I VESELO BILO SVA SU DJECA SUPER .JOVANA JE DIJAMANT

  2
  4

Ostavite komentar

*

code