Karavan 50. Praznika mimoze posjetio Novi Sad

Karavan 50. Praznika mimoze posjetio Novi Sad

10
Podijeli

Centrom Novog Sada, tačnije od početka pješačke zone u Ulici Modene preko Trga slobode, Zmaj Jovinom i Dunavskom ulicom prodefilovali su večeras Gradska muzika Herceg Novi, trombonjeri, mažoretke, klovnovi iz NVO Maškare, javlja portal Moj Novi Sad.

Defileu u centru grada prethodio je sastanak gradonačelnika Novog Sada, Miloša Vučevića i predsjednika Opštine Herceg Novi, Stevana Katića.

Picerija i restoran

Sagovornici su se osvrnuli na saradnju koja je, krajem prošle godine, formalno uspostavljena između Kulturnog centra Novog Sada i JUK Herceg fest, ocijenivši da je time omogućena kvalitetna kulturna razmjena dvije važne ustanove.

Oni su se složili da postoje veliki potencijali za unapređivanje odnosa u oblastima privrede, kulture i obrazovanja, s obzirom na povezanost građana dva grada, ali i Srbije i Crne Gore.

Gradonačelnik Vučević naglasio je da su novosadski projekti Omladinska prestonica Evrope i Evropska prestonica kulture idealna platforma za razvoj novih zajedničkih društveno-kulturnih sadržaja i programa.

10 Komentari

Ostavite komentar

*

code