Početna Oko nas Budva “Karnevalske majske večeri u Budvi” u znaku rocka

“Karnevalske majske večeri u Budvi” u znaku rocka

0

Nastupima rock bendova iz Crne Gore i Srbije večeras u Budvi počinje manifestacija “Karnevalske majske večeri”. Oni će se takmičiti za vrijedne nagrade.

Kako saopštavaju iz TO Budva, rock bendovi koji će umijeće pokazati na trgu ispred Starog grada od 21 h su: “RefugeeJesus&Apostles”, “Jack Lupino & The Leftovers” i “The Grupa” iz Budve, “Kružni tok” iz Bara, bendovi “Esid radio” i “Winged” iz Podgorice, “Štrajk mozga” iz Nikšića”, i bend “Eastock” iz Užica.

Najbolji bendovi, koje izabere komisija stručnih lica, biće vrijedno nagrađeni. Trećeplasiranu grupu očekuje novčana nagrada u iznosu od 300 eura, drugoplasirani bend će dobiti 500 eura, dok pobjednik odlazi sa nagradom od 1000 eura.

Ono što je od većeg značaja, prvoplasirani i drugoplasirani bend kao nagradu dobijaju i posebnu priliku da nastupaju sjutra, 30. aprila, i to kao predgrupe YU Grupi, koja priređuje koncert u 22 časa, u okviru “Večeri bajkera”.

U okviru sedmodnevne manifestacije “Karnevalske majske večeri”, koja traje od 29. aprila do 5. maja, ispred zidina Starog grada nastupaće i “Sanja Ilić i Balkanika”, Jelena Rozga, “The Grupa”, a pojaviće se i legendarni sastav “The Books of Knjige”, u ulozi voditelja programa Velike međunarodne karnevalske povorke.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code