Početna Društvo Katarina, Anđela, Tatjana i Ana predstavljaće Herceg Novi i Grčku na takmičenju...

Katarina, Anđela, Tatjana i Ana predstavljaće Herceg Novi i Grčku na takmičenju “Crna Gora u ritmu Evrope”

1

U maju iduće godine u Podgorici, na finalnom takmičenju manifestacije “Crna Gora u ritmu Evrope” Herceg Novi će predstavljati Katarina Bigović, Anđela Spajić, Tatjana Sukara i Ana Krivokapić, saopšteno je iz protokola manifestacije.

crna-gora-u-ritmu-evropeOsim svog grada, Katarina, Anđela, Tatjana i Ana će pjesmom i plesom predstavljati Grčku, a ukoliko budu najuspješnije osvojiće putovanje u tu zemlju.

Do finalnog takmičenja u hali “Morača” u Podgorici, sa ovim mladim Novljankama radiće tim koji će im pomoći u kreiranju i pripremi nastupa.

Audicija u Herceg Novom održana je u utorak, 22. novembra, u Dvorani Park. Učestvovali su brojni talentovani Novljani iz svih osnovnih i Muzičke škole. Ovaj muzičko-scenski događaj podržala je Opština Herceg Novi, jer projekat daje šansu mladima da nastupe na velikom takmičenju, ima širok domet i promoviše vrijednosti za koje se zauzima i lokalna uprava.

Manifestacija „Crna Gora u ritmu Evrope“ je naveća akcija diplomata Evropske unije u Crnoj Gori, u kojoj ove godine učestvuje 21 crnogorska opština.

Cilj manifestacije je podsticanje, razvijanje i očuvanje mladih talenata, promocija intelektualnosti, tolerancije, ravnopravnosti polova, poštovanje ljudskih prava, različitosti, saradnje, te promocija cjeloživotnog učenja.

Osmišljena je u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u životu na opštinskom i regionalnom nivou i drugim evropskim dokumentima koji tretiraju problematiku mladih.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code