Početna Radio Jadran Katić i Bigović čestitali jubilej Radiju Jadran

Katić i Bigović čestitali jubilej Radiju Jadran

2

Predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, dr Miloš Bigović: Nepresušni entuzijazam, profesionalnost i posvećenost

„Poštovani članovi redakcije Radija Jadran,
U ime Skupštine opštine Herceg Novi i svoje lično ime, želim vam srećan jubilej, 10 godina rada.

U današnjem, za novinare i medije turbulentnom i izuzetno zahtjevnom vremenu nije lako trajati i istrajavati u onome što je misija i cilj novinarske profesije. Zahvaljujući nepresušnom entuzijazmu, posvećenosti i profesionalnosti zaposlenih, Radio Jadran traje već deceniju i na tome vam iskreno čestitam.
Broj čitalaca i slušalaca raste, a među njima su građani cijelog svijeta, svi oni koje zanimaju naš grad i region, koji su za njih na bilo koji način vezani. Ta činjenica govori da je Radio Jadran tokom proteklih 10 godina postao važan faktor u očuvanju prava i sloboda, zaštiti i afirmisanju demokratskih vrijednosti i promociji Herceg Novog.

Vjerujući da će se naša dobra saradnja nastaviti, želim vam budućnost uspjeha, aktuelnosti, objektivnosti i povjerenja“.

PREDSJEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE
dr Miloš Bigović

Predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić: Dokazana odgovornost u teškim uslovima, a to je vrlina čestitih i nepokolebljivih

„Poštovani novinari i članovi redakcije Radija Jadran,
O značaju medija, globalno i lokalno, suvišno je govoriti. Korektno i jasno izvještavanje, prenos značajnih informacija do građana u najtačnijoj formi, ali i izgaranje za istinom i pravdom, odbrana ljudskih prava i univerzalnih vrijednosti osnovni su postulati i misija novinarstva.

Posao novinara sa sobom nosi rizike, traži istrajnost, stalno unapređivanje i odgovornost. U ekonomskim i društvenim okolnostima kakve danas imamo, a svi želimo bolje, vaš zadatak nije lak. Biti odgovoran u teškim uslovima predstavlja vrlinu čestitih i nepokolebljivih.

Dugogodišnjim trudom ste se takvima dokazali i pokazali kao jedna od najbitnijih karika u informisanju hercegnovske javnosti, i na tome vam hvala.

Uz želju da Radio Jadran i naša dobra saradnja traju dugo, u svoje ime i ime Opštine Herceg Novi, najiskrenije vam čestitam jubilej“.

PREDSJEDNIK OPŠTINE
Stevan Katić

2 Komentari

  1. DA NEMA RADIO JADRANA TREBALO BI GA IZMISLITI JEDINI SLOBODNI MEDIJ GDJE GRADJANI MOGU DA KAZU ONO STO MISLE I DA SE KRITICKI ODNOSE PREMA”NARODNIM VLASTIMA” KOJA AKO NEMA KONTROLU I KRITIKU PRERASTA U SVOJU SUPROTNOST.

    16
    7

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code