Katić i Konjević organizuju druženje za vatrogasce i sve koji su im...

Katić i Konjević organizuju druženje za vatrogasce i sve koji su im pomagali

16
Podijeli

U Gradskoj kafani večeras će biti upriličeno druženje za vatrogasce, preduzetnike i pojedince, kojima Opština duguje zahvalnost za nesebično zalaganje prilikom gašenja požara na teritoriji opštine Herceg Novi, saopšteno je iz lokalne uprave.
Kao znak pažnje i zahvalnosti, biće im uručene plakete ili zahvalnice.
Zaslužnima će se obratiti predsjednik Opštine Stevan Katić, kao i potpredsjednik Miloš Konjević.

16 Komentari

 1. Ok I da ste zvali nebi se pojavio. Ali kako ste zvali ljude koji su dali doprinos? Niste ni zvali. MINUS KO KUCA ZA OVU BRUKU! Sta je sa ljudima koji su zvali da daju doprinos mimo gasenja poput smjestaja?????? Imate svu evidenciju na call centru.

  11
  3
 2. Bas im to treba posle pozara. Samo be******** moze to organizovat.
  Svaka cast vatrogascima i hvala im sto su tu za nas, a ne za opstinare koji ubiraju pojene sa sitacijom koja nije bila bezazlena. Mada je to nasa politika neukih.

  11
  5
 3. Hazarder vam je sve lijepo napiso. Komunalnu policiju treba pod hitno ukinuti i vratiti nadležnost Upravi Policije.Ako do idućeg ljeta to ne promjenimo ,možemo očekivat i nemire po ulicama od haosa koji vlada sada.
  Ponavljam -ukinuti komunalnu policiju.

  35
  6
 4. Da njeste malo poranili,zar nevidite da kise nema ni na vidiku,jos uvjek je pozarna sezona,manite se slavlja sad,bice kad na jesen da se kafanci.

  32
  3
 5. Hvala vatrogascima što su bili požrtvovni i što su uspješno uz pomoć hrvatskih kanadera, švajcarskog helikoptera i ukrajinskog aviona gasili požare! Hoćete li ovako svima koji rade svoj posao organizovati druženje? Ako se odlučite onda uvedite pored plaketa npr. orden za prosperitet grada i dijelite ga između sebe a prvo nagradite komunalnu policiju za izgaranje na poslu jer zahvaljujući njima grad ne spava, ni noću ni danju.

  44
  6

Ostavite komentar

*

code