Početna Društvo Katić i Zambelić Pištalo đacima: Vi ste bogatstvo našeg grada

Katić i Zambelić Pištalo đacima: Vi ste bogatstvo našeg grada

0

Srećan prvi dan škole i uspješnu predstojeću školsku godinu svim učenicima, učiteljima, nastavnicima, profesorima i upravama škola na teritoriji Herceg Novog, želimo u svoje lično i ime Opštine Herceg Novi, navodi se u čestitki predsjednika Opštine, Stevana Katić i sekretarke za kulturu i obrazovanje, Ane Zambelić Pištalo.

“Pred vama se nalazi još jedna školska godina koja će sasvim sigurno biti puna izazova. Epidemiološke mjere, koje svi moramo poštovati, predstavljaju još samo jedan ispit zrelosti i mudrosti našeg društva, a zdravlje svih nas je od najvećeg značaja.
Vjerujemo da će nastavni kadar osnovnih i srednje škole biti na visini zadatka i nastavu, iako u specifičnim uslovima, održati sadržajnom i zanimljivom, kako trenutna situacija ne bi trajno uticala na kvalitet obrazovanja.
Pored odličnih ocjena i novih saznanja, svim učenicima želimo puno uspjeha na putu spoznavanja i usavršavanja vještina i talenata. Opština Herceg Novi će uvijek biti tu da vam pruži podršku i pomoć, na vašem akademskom, sportskom ili umjetničkom putu. Vi ste bogatstvo našeg grada” poručili su Katić i Zambelić Pitalo.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code