Katić ugostio hrvatskog ambasadora Grubišića: Od izuzetne važnosti dobra saradnja sa susjedima

Katić ugostio hrvatskog ambasadora Grubišića: Od izuzetne važnosti dobra saradnja sa susjedima

13
Podijeli

Za Herceg Novi je od izuzetne važnosti dobra saradnja sa hrvatskim opštinama i gradovima, prije svega Dubrovnikom, sa kojim su već uspostavljeni dobri prekogranični odnosi. To je kazao predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, prilikom današnje posjete ambasadora Republike Hrvatske u Crnoj Gori,  Veselka Grubišića.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Miloš Konjević i hrvatski konzul u našoj zemlji, Hrvoje Vuković, saopšteno je iz pr službe Opštine.

Picerija i restoran

Katić je hrvatskog ambasadora informisao o aktuelnoj situaciji u hercegnovskoj opštini, kao i aktivnostima i prioritetima novoformirane lokalne uprave, čiji je cilj razvoj i jačanje grada. Konstatovao je da je za Herceg Novi od izuzetne važnosti dobra saradnja sa hrvatskim opštinama i gradovima, prije svega Dubrovnikom, sa kojim su već uspostavljeni dobri prekogranični odnosi.

Ambasador Grubišić čestitao je rukovodstvu Opštine Herceg Novi na uspostavljanju nove vlasti, te istakao da je Republici Hrvatskoj važno da ima dobre odnose sa svojim susjedima. On je poručio da su vrata ambasade Republike Hrvatske za Opštinu Herceg Novi otvorena, posebno u vidu pomoći na temu EU fondova i kako ih iskoristiti.

13 Komentari

 1. I Tačija će oni ugostiti samo ako imaju interesa.Malo vremena će trebati ovome narodu da vidi ko su u stvari Demokrate.To vam je druga Pozitivna.

  3
  4
 2. A dje je Srpska zastava!!!
  Srbija, Srbija, Srbija !!! Sramota da Simonida nije ni gradonačelnik ni predsednik skupštine, SRAMOTA. A Borisa za glavnog administratora…..

  9
  23
 3. Kako lude ovi dps ovci.sve im smeta,a ljudi tek poceli da rade.pustite ih na miru,jadni nebili.imali ste sansu i sta ste uradili.zaposlili toliko svojih clanova,da sjede jedni drugima u krilo.s,irite se narod vas nece,ni sad ni za deset godina.

  34
  16
 4. Da u Dubrovnik se od noćnih klubova i otvorenih tarasa tresu oluci do zore.
  A saobraćaj po Stradunu je isto kao kad nas od Galeba do Škvera.
  Vjerovali ili ne.

  29
  3
 5. A kako se Danijela sprdala s njim u Skupstini kad je bila predsjednica.. Sjecate li se? Ajoijjj,a sad su ravnopravno u vlasti i funkcioneri potpredsjednici Opstine..Boze,Boze. ..vidis li ti ovo sve?

  26
  14

Ostavite komentar

*

code