Katurić dobio poziv za članstvo u žiriju za najljepšu svjetsku marku i...

Katurić dobio poziv za članstvo u žiriju za najljepšu svjetsku marku i novčić

1460
5
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Iz organizacionog komiteta Nexofil & Nexonum Awards 2017 iz Madrida uputili su poziv crnogorskom filatelisti Tomu Katuriću da bude član internacionalnog žirija za izbor najljepše marke i novčića svijeta za 2016. godinu.

Izbor će biti organizovan u Madridu krajem septembra. Ovo je veliko priznanje crnogorskoj filateliji i Tomu Katuriću, kao članu žirija u FIPA (Svjetska filatelistička organizacija).

Picerija i restoran

– Naravno da ću sa Poštom Crne Gore tražiti koja je to najljepša marka bila prošle godine u našoj zemlji, da bi mogla konkurisati na ovom prestižnom takmičenju na kojem nikada do sada nijesmo bili. Imamo lijepe marke i možemo biti ravnopravni sa člnaicama FIPE, koja objedinjava 92 zemlje – kazao je Katurić za Radio Jadran.

Kada jer riječ o novčićima naša Pošta nema izdanja. Zlatnike i srebrnjake, ipak, izdaju veće i bogatije zemlje.

Katurićev predlog za iduću godinu biće da Crna Gora izda jedan srebrenjak sa znamenitiom istorijskom ličnošću.

5 Komentari

 1. Ovo je lulturno priznanje nasem sugradjaninu gospodinu Katuricu.Malo mjesto.mala drzava,ali Boka Kotorska je jednim dijelom pod UNESCO sto svijet prepoznaje i postuje.Dobro zdravlje i jos puno uspjeha zelim Vam sa svojom porodicom,cijenjeni Tomo.
  8  0
 2. CAPETANE ,CESTITAMO VAMA I VASOJ PORODICI NIJEDAN COVIJEK NIJE PROSLAVIO BOKU I CG KAO VI . HVALA JOS JEDNOM I SRETNO OVO SE ZOVE PATRIOTIZAM I RODOLJUBLJE I USPIJEH KADA TE POSTUJE CIO SVIJET I NA ZALOST JEDANI MALI DIO CG POPULACIJE.ZIVJELI
  8  0
 3. Zvuci nevjerovatno,ali istinito,da covjek iz jednog malog mjesta kao stoi su Kamenari bira najljepsu marku i novcic svijete.Srecno gospar Katuric.
  8  0

Ostavite komentar

*

code