Početna Oko nas Tivat Kazne za tivatske trgovce zbog nepoštovanja mjera

Kazne za tivatske trgovce zbog nepoštovanja mjera

1

Zbog nenošenja zaštitne opreme u maloprodajnom objektu VOLI u Tivtu, Tržišna inspekcija Uprave za inspekcijske poslove izrekla je mandatnu kaznu izdavanjem prekršajnih naloga u iznosu od 2.000 € za pravno lice i 500 € za odgovorno lice u pravnom licu, saopšteno je iz lokalne uprave Tivat.

Foto: Pexel

Kako se ističe u saopštenju, Sekretarijat za inspekcijski i komunalni nadzor Opštine Tivat i tržišna inspekcija Uprave za inspekcijske poslove sprovode koordiniranu akciju kontrole poštovanja važećih propisa i mjera u trgovinskim objektima u Tivtu.

„Za dane vikenda najavljene su stroge kontrole poštovanja mjera na javnim mjestima sa posebnim akcentom na šetališta, plaže, izletničke lokacije, kako bi se spriječila veća okupljanja građana. Mješovite patrole činiće Komunalna policija i inspekcija, pripadnici Službe zaštite i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Tivta kao i službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat“, upozorili su iz Opštine.

1 komentar

  1. Šta da radi to “odgovorno lice u pravnom licu” koje je u ovom slučaju platilo kaznu od 500€,ako zatekne kupca koji odbija da stavi masku na lice,da se tuče sa njim?Odreda imate prodavnica đe su šefovi žene,a neudrenih kupaca ohohoo

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code