Početna Društvo KERAMIKA PRVE KLASE U IGALU

KERAMIKA PRVE KLASE U IGALU

0

Katunjanin_salon1Vama koji se kućite, ili gradite, dobro će doći da znate da je u Igalu, blizu „Volija“ otvoren novi salon keramike „Katunjin“. Na površini od preko 600 kvadrata, moderan, prostran salon u vlansništvu je firme „Katunjanin“ D.O.O, čiji direktor Slavko Vavić nam kaže da će to biti najveći salon na ovom području sa najpovoljnijim  cijenama u okruženju.

– Firma postoji od 1993. godine. Bavila se do 2007. godine prodajom voća i povrća, uz  diskont pića. Tada smo otvorili novu djelatnost, prodaju materijala za grube građevinske radove, a ove godine smo otvorili savremeni salon keramike. Mislim da smo dosta uspješna firma koja nema zaduženja – uvjerava nas Vavić.

Picerija i restoran

Na pitanje otkud ideja da otvori salon keramike, on kaže:

katunjanin_salon_2– Mislimo da je dobar posao, jer u okruženju nema dobre ponude te keramike. Mora se ići preko trajekta do snabdjevenijih salona. U Herceg Novom je malo ovakve ponude i svi nešto drže po porudžbinama. Pločice se čekaju mjesec-dva. Mi smo napravili veliki lager pločica, lagerovali smo 50-60 hiljada kvadarata. Vjerujemo da će ići dobro, jer nudimo kvalitet i zaista pristupačne cijene – ističe Vavić.

katunjanin_salon_3Proizvođači pločica su iz Slovenije, Italije i Kine. Do ljeta biće u salonu “Katunjanin“ i pločica iz Španije. Ono što je karakteristično za ovaj salon jeste da je sva roba u prvoj klasi i sa konkurentnim cijenama. Tako kvadrat pločica košta od 6 eura pa naviše. Do aprila svi koji se odluče da kupe pločice proizvođača „Gorenje“ iz Slovenije dobiće i gratis lijepak. Radno vrijeme salona je od 8 do 20 časova.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code