Početna Kultura KIC pop hor večeras u Kotoru

KIC pop hor večeras u Kotoru

1

Nakon koncerata u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu, Tivtu, Herceg Novom, projekat KIC pop hora “Bez dileme – antifašizam“ će večeras biti predstavljen publici u Kotoru, u 20 časova, u Kulturnom centru “Nikola Đurković’’.

Publika će uživati u partizanskim i antifašističkim pjesmama KIC pop hora sa gostima.

Ulaznice se mogu kupiti danas na blagajni kotorskog Kulturnog centra od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i koštaće 5 eura, najavljeno je iz KC “Nikola Đurković”.

Antifašistički repertoar obuhvatiće oko 20 pjesama među kojima su: “Bilećanka”, “Crveni makovi”, “Ciao bella”, “Kaćuša”, “Ide Tito preko Romanije”, “Oj, đevojko drugarice”, “Mlada partizanka” i druge, a koje će KIC pop hor izvesti pod dirigentskom palicom dirigenta prof. Saše Barjaktarovića.

Projekat “Bez dileme – antifašizam” nastao je kao inicijativa KIC pop hora, NVU “Kutak”, KIC-a “Budo Tomović” i Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore. Muzički urednik projekta je prof. Saša Barjaktarović, a direktorica i menadžerka projekta mr Snežana Burzan.

O njegovoj ogromnoj popularnosti i uspjehu govori i to da, osim što se za svaki nastup tražila karta više, KIC pop hor je za seriju spektakularnih i emotivnih koncerata dobio krajem maja prošle godine Povelju Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore za posebne zasluge u razvoju i unaprjeđenju antifašizma u našoj državi.

KIC pop hor je uoči desetog jubilarnog koncerta “Bez dileme – antifašizam” 29. novembra prošle godine predstavio i prvi spot hora za numeru “Bilećanka”,čiju režiju potpisuje mr Nikola Vukčević koji je do sada na you tube-u zabilježio blizu 17 000 pregleda i sjajne komentare.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code