“Kićenje kleke“ na Orjenu okupilo preko 100 učesnika

“Kićenje kleke“ na Orjenu okupilo preko 100 učesnika

0
Podijeli

Tradicionalna prednovogodišnja akcija, koju organizuje PK Subra, pod nazivom „Kićenje kleke“ ove godine okupila je preko 100 učesnika, djece i roditelja. Maštoviti mališani učinili su da kleka zablista punim sjajem.

Iznenađenje koje su organizatori pripemili za najmlađe bilo je likovno takmičenje na temu „Dom, kleka i planina“, pa su prostorije Doma za Vratlom dobile najljepše ukrase – dječije radove, istakli su iz PK Subra.

Picerija i restoran

Od 24 rada teško su uspjeli da izdvoje tek nekoliko koje će nagraditi. Prva tri mjesta osvojili su :Katarina Radulović, 11 godina,  Sergej Petričević, 6 godina i Bjanka Bulajić, 8 godina.

– Kako smo imali puno divnih radova, nagradili smo još tri: Valentinu Vrcan 11 godina, Lanu Tušup 10 godina i Jovanu Antunović 9 godina. Prva tri mjesta nagrađena su sa besplatnim noćenjem za vikend sa svojom porodicom u Domu i paketić iznenađenja. Preostala trojka preuzeće u Domu svoje nagrade, a to su rančići sa amblemom kluba Bravo mali veliki i hvala što ste nam uljepšali dom, planinu i ugrijali srca! –  navode iz PK Subra.

„Kićenje kleke“ je organizovano uz podršku Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code