Kineska delegacija u Herceg Novom, sjutra sporazum o prijateljstvu sa He Jinom

Kineska delegacija u Herceg Novom, sjutra sporazum o prijateljstvu sa He Jinom

10
Podijeli

Ujutru će u Titovoj vili u Igalu biti svečano potpisan Sporazum o prijateljstvu i saradnji između Opštine Herceg Novi i Kineskog grada He Jina.

Delegacija je predvođena gradonačelnikom He Jin-a, Jianxi Zhaom i sa predstavnikom Ambasade Kine u Crnoj Gori, prvim sekretarom Xinsheng Wangom, stigla danas u Herceg Novi. Popodne je iskorišćeno za obilazak Starog grada i posjetu Gradskom muzeju Mirko Komnenović. Predveče se kineska delegacija spustila do Škvera i posjetila PVK Jadran Carine.

Picerija i restoran

Sporazum o prijateljstvu dva grada sjutra će potpisati predsjednik Opštine Hreceg Novi, Stevan Katić i gradonačelnik He Jin-a, Jianxi Zhao.

Ovom činu prisustvovaće odbornici u Skupštini opštine Herceg Novi, sekretari i načelnici, direktori javnih preduzeća.

10 Komentari

 1. Stari grad nam je bas sredjen. Hoce li se neki pametnjakovic sjetiti da naredi onom Rusu da ocisti sut oko doma JNA. Doduse,tek je 10 god.tamo. A o ulici pored galerije da ne govorimo,,od zemljotresa.

  13
  1
  • Sushi je japansko nacionalno jelo, kralju. A ovi su već bili u Kini prošle godine o našem trošku. U međuvremenu su bili u Finskoj, Poljskoj, Italiji… plati porez uredno, u planu su još neke destinacije.

   22
   2

Ostavite komentar

*

code