Kiša nije izazvala veće probleme u gradu

Kiša nije izazvala veće probleme u gradu

0
Podijeli

Nakon dugog sušnog perioda kiša koja pada od sinoć nije izazvala probleme u gradu. Od sinoć do jutros je palo 14 l/m2, a najjači udar vjetar od 16m/s, bio je jutros oko 10 h.

U Komunalnoj policiji su stigle samo dvije prijave koje su se odnosile na začepljenje kanala u Bijeloj i Igalu potvrdila nam je načelnica Marija Andrić.

Picerija i restoran

– Kada smo izašli na teren stanje je bilo uredno, voda se nije izlivala. Saobraćaj kroz grad se odvija nesmetano, tako da je stanje u gradu uredno – istakla je ona.

Komunalno stambeno je proteklih dana čistilo kanale i potoke, a juče nakon kiše došlo je do začepljenja brojnih rigola, rešetki, šahtova i propusta za odvod površinskih voda. Ove su pojave naročito izražene kada kiša ne pada u dužem vremenskom periodu. Kako bi sistem za odvod površinskih voda što bolje funkcionisao, zaposleni u Sektoru za održavanje lokalnih puteva, Komunalno Stambenog doo, su izvršili čišćenje na brojnim pozicijama u gradu.

Do kraja dana se očekuje promjenljivo vrijeme, sa povremenim padavinama, a trenutno duva istočni vjetar. Temperatura vazduha i mora je ista, 24 stepena.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code