Kiša odložila koncert Van Gogh-a u Parku Boka i Joksimovića u Tivtu

Kiša odložila koncert Van Gogh-a u Parku Boka i Joksimovića u Tivtu

10
Podijeli

Nakon divne novogodišnje noći, kiša koja je sve jače padala od jutros do večeras natjerala je organizatore četvorodnevnog novogodišnjeg programa u Herceg Novom da planirani koncert u Parku Boka noćas otkaže.

Od 21 sat bio je najavljen poznati bokeljski bend Sinhro, a zvijezde večeri trebalo je da budu članovi beogradskog pop-rock sastava Van Gogh, od 23 sata.

Picerija i restoran

– Zbog lošeg vremena koncert je odložen za Praznik mimoze. Tačan datum biće naknadno objavljen – saopštili su iz Turističke organizacije Herceg Novi.

Inače, posljednji dan organizovanog Dočeka na otvorenom rezervisan je za koncert Novljanina, Dragoljuba Đuričića, koji bi sa svojim bendom Balkanska lavina trebalo da nastupi sjutra veče, od 21 sat u Parku Boke, a od od 22 sata beogradski pop muzičari Tropico band. Ukoliko bude velika kiša , kao večeras, moguće je da će i taj koncert biti pomjeren za feštu od mimoze.

I na Pinama u Tivtu otkazani koncerti

Zbog loših vremenskih prilika otkazani su i večerašnji koncerti na Pinama, saopštili su iz TO Tivat.

Otkazan je koncert Željka Joksimovića, a prema programu, prije njega trebalo je da nastupi Tivćanka Nina Petković i DJ Perry. Iz Turističke organizacije Tivat su kazali da će o narednim dešavanjima javnost biti obavještena.

10 Komentari

 1. Pa evo.Pravi se program.Za sada imamo Van Goga na otvaranju ili zatvaranju a ako i sutra bude kisa imacemo i Tropico bend i Dragoljuba.To je vec znacajni dio programa.Prislo se veoma ozbiljno i bice to dobro.Ne znam da li je planirano i da Van Gog ucestvuju i na maskenbalu jer nisam bas siguran da je ta muzika bas ….. za takav vid zabave.Ali….Sve treba probati,zar ne?

  5
  9
 2. E moji sinovci.To se tako ne radi.Eventualna bolja posjeta je zbog ranijh godina .Kakvo ce iskustvo biti od ove da neko dodje sledece?Nije svaki eksperiment neophodan,posebno ne kada su veliki ulozi u pitanju.Mislim i da je Tivat uradio slicnu gresku .Tamo je problem blizina mora pa kada ojuzi nastane problem.Budva i Kotor tih problema nemaju.Kisobran,kabanica i ko hoce nek izvoli.

  4
  3
 3. Šta ove t… znaju o turizmu, pođite u susjedne gradove i vidite kako se sve zna i planira na vrijeme. Imaju ljude od struke pa i ako i od politike , ali struka pobjeđuje.

  8
  2
 4. A kada će program Praznika Mimoze. Svake godine ista greska. Program se ne zna do manje od mjesec dana pred pocetak pa se onda čudimo sto nam niko ne dolazi. Gospodo program Mimoze se mora najkasnije znati do 01 septembra ako ne i prije.

  39
  7

Ostavite komentar

*

code