KK AS Herceg Novi – druga ovosezonska medalja

KK AS Herceg Novi – druga ovosezonska medalja

1425
0
Podijeli

Pioniri KK AS iz Herceg Novog osvojili su bronzanu medalju na završnom turniru IDEA Lige mladih, u Podgorici. Oni su u utakmici za treće mjesto savladali podgoričku Budućnost rezultatom 65:42, po četvrtinama 7:11, 21:14, 15:9 i 22:8.

Izabranici trenera Koste Papovića i Dejana Bijelića uspjeli su u dva navrata ove sezone da savladaju Budućnost, a strijelci su bili: Danilo Pavićević 23, Nikola Tičić 15, Andrija Vučurović 14, Vladimir Pavlović 6, Jovan Bjelica 4, Nenad Bošković 3, dok su svoj doprinos uspješnom nastupu dali i Danilo Čuljković, Drago Đurović, Aleksa  Kandić, Maša Bijelić, Vuk Mandić, Igor Vujičić i Nikola Odalović.

Picerija i restoran

U KK AS, u čijim se vitrinama, pored ove bronze, nalazi srebrna medalja u konkurenciji mlađih pionira, izuzetno su zadovoljni sezonom.

– Sa osvojene dvije medalje u konkurenciji mlađih pionira i pionira, kao i prvog mjesta kadeta “Utješne lige” u Južnoj regiji, ovo je jedna od naših najuspiješnijih sezona. Kada se tome doda da je pet  igrača našeg kluba u reprezentativnim selekcijama, za zadovoljstvom možemo konstatovati da je košarkaški Herceg Novi u vrhu crnogorske košarkaške lige, u svim kategorijama – navode iz KK AS Herceg Novi.

Oni su sugrađankama iz ŽKK Primorje čestitali osvajanje titule prvaka u konkurenciji mlađih pionirki.

Novi prvaci Crne Gore u pionirskoj konkurenciji su pinori  KK Junior, koji su u finalnom susretu savladali KK Morača rezultatom 73-50.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code