Početna Politika Klapa Castel Nuovo podržala koaliciju „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi!

Klapa Castel Nuovo podržala koaliciju „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi!

0

Klapa Castel Nuovo na predstojećim lokalnim izborima u našem gradu podržala je koaliciju „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi!“ koja se na glasačkom listiću nalazi pod rednim brojem 5.

Muzika je najuzvišenija umjetnost, koja oplemenjuje duh.

Muzika je najljepši izraz sklada i harmonije svijeta u kojem živimo, i zato je ne možeš ni opisati, niti naslikati, već samo osjetiti.

Mediteranska muzika plod je prožimanja raznih naroda i kultura koje su se kroz njegovu dugu i bogatu istoriju međusobno obogaćivali.

Herceg Novi je oduvijek bio poput muzike: savršeni splet raznih uticaja, koji zajedno tvore harmoniju ljubavi i romantike.
Za stvaranje harmonije je potrebna ljubav, talenat, posvećenost i osjećaj za mjeru stvari.
Najljepši grad na Jadranu, čista ljepota od bezbrojnih skala, trgova, palmi i tvrđava mora biti savršeno skladan.

Zato je naš izbor lak: podrška Stevanu Katiću i njegovoj klapi, da Herceg Novi bude jedna divna pjesma!
NI LIJEVO NI DESNO, PRAVAC NOVI!

Klapa Castel Nuovo osnovana je 2006. godine, kao nasljednik klape Bokelji, kada za naziv uzimaju ime Herceg Novog iz vremena mletačke vladavine. Članovi klape su uspješni ljudi koje povezuje pjesma i zaljubljenost u Herceg Novi i Boku.
Klapa je nastupala na brojnim festivalima, od čega valja istaći čak pet nastupa na Omiškom festivalu, ali i brojnim humanitarnim koncertima na koje se ovi umjetnici uvjek rado odazivaju za bilo koga kome je pomoć potrebna. Voditelj i osnivač klape je profesor Dušan Tadić.

Politički marketing