KLUB ODBORNIKA SNP HERCEG NOVI: NIJESMO GENERATORI KRIZI, NIJESMO ZA IZBORE

KLUB ODBORNIKA SNP HERCEG NOVI: NIJESMO GENERATORI KRIZI, NIJESMO ZA IZBORE

209
0
Podijeli

Novoformirani odbornički klub SNP Herceg Novi i nakon posljednje sjednice skupštinskog kolegijuma ostao je, kako saopšatava, na principijelnim stavovima kojim ne podržava skraćenje mandata Skupštine opštine, odnosno vanredne lokalne parlamentarne izbore.

– Odbacujemo sve političke pritiske onih političkih partija sa kojima smo do juče zajednički nastupali, posebno iznijete optužbe Pokreta za promjene koji nas pokušava označiti kao političkog generatora krize. Klubska takmičenja, sa nezaobilaznim osudama i uvredama, bez dijaloga i dogovora ne vode ničemu već ukazuju na svu nesposobnost i nespremnost njenih igrača.
U prilog naših principijelnih građanskih stavova i ocjene krizne situacije ide zaključak postignut na Izvršnom odboru Glavnog odbora SNP-a Crne Gore da se formira radna grupa koja treba da razmotri sve mogućnosti izlaska iz krize i da predloži rješenje prihvatljivo za sve. Mi smo se za ovakav pristup zalagali i ranije, a danas ga nakon razgovora sa radnom grupom Izvršnog odbora i zvanično podržavamo. Smatramo da je kompromis jedino racionalno rješenje, i u tom smislu smo ponudili konkretne predloge za koje se nadamo da će biti sa pažnjom razmotreni i prihvaćeni – poručuje četvoro odbornika (Mračević, Anđelić, Kočetanović, Gavrilović) skupljenih u Klubu odbonika SNP Herceg Novi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code