KLUB ODBORNIKA SNP-HERCEG NOVI: ZA KANDIDATURU ĐUROVIĆKE NISMO PITANI, NEĆEMO ZABORAVITI OPTUŽBE...

KLUB ODBORNIKA SNP-HERCEG NOVI: ZA KANDIDATURU ĐUROVIĆKE NISMO PITANI, NEĆEMO ZABORAVITI OPTUŽBE PROTIV NAS

325
0
Podijeli

Organizovanje konferencije za štampu Obrada Gojkovića i najavljivanje kandidature za predsjednicu opštine Danijele Đurović novoformirani Klub odbornika – SNP (Mračević, Anđelić, Kočetanović, Gavrilović), vidi kao nastavak vođenja politike u prepoznatljivom maniru.

Oni saopštavaju da su zatečeni time da se takav predlog prvo objavljuje na konferenciji, bez ikakvih prethodnih konsultacija. Jer, prethodno je bio zakazan sastanak svih predstavnika političkih subjekata na kojem bi se razmatrale mogućnosti konsolidacije dosadašnje skupštinske većine.
– Poražavajuće je da se isti oni koji izlaze sa novim predlozima nisu udostojili da prisustvuju sinoćnjem sastanku, kao i na prethodna dva. Time su pokazali da im nije cilj prevazilaženje problema, već nastavak nametanja politike svršenog čina uz onaj poznati pristup „uzmi ili ostavi”. Smatramo da je ovakav pristup nedopustiv, što potvrđuje i činjenica da je nagovještena sjednica Skupštine opštine za petak 4. jul, bez konsultacija, bolje rečeno ignorisanjem koalicionog sastanka koji je inicirao Pokrtet za promjene u cilju iznalaženja riješenja.
Klub odbornika Socijalistička Narodna Partija-Herceg Novi ne može da prihvati predloženo rješenje jer predlagač ovog kandidata isključuje mogućnost bilo kakvog razgovora i dogovora sa našim klubom. Osim toga teško je očekivati da se podrži bilo koji kandidat koji je glasao za predlog o našem isključenju iz partije. Čudi nas i to da Danijela Đurović prihvata kandidaturu, a da prethodno nije usaglašena većina koja će podržati njen izbor u Skupštini opštine, ili možda nemamo informaciju da je dogovorena neka druga skupštinska većina? U tom slučaju čestitamo unaprijed g-đi Đurović i poručujemo da ne možemo zaboraviti sve što je protiv nas izrečeno i da ćemo u takvoj postavci stvari rado sjesti u opozicione klupe.
Na kraju želimo da saopštimo da mi u ovim „igrama bez granica” naših dosadašnjih partijskih kolega, na ovaj način dalje nećemo učestvovati, jer one nanose nenadoknadivu štetu gradu i njegovim građanima – poručuju iz Kluba odbornika Socijalistička
Narodna Partija-Herceg Novi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code