Knežević: Na pomolu sudsko poravnanje sa Vladom za Bolnicu Meljine

Knežević: Na pomolu sudsko poravnanje sa Vladom za Bolnicu Meljine

2
Podijeli

U toku su pregovori o rješenju za Bolnicu Meljine i na dobrom smo putu da napravimo sudsko poravnanje sa Vladom, kazao je, između ostalog, u intervjuu Pobjedi, predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević.

– Privatizacija u kojoj je učestvovala Atlas grupa bila je ispravna i legitimna. Nesređeni imovinski procesi, finansijska kriza, neusaglašenost lokalne i centralne administracije, birokratizam i namjere interesnih grupa onemogućavali su realizaciju tih projekata u prethodnom periodu. Vjerujemo da se sada stiču uslovi za to – kazao je Knežević odgovarajući na pitanje da li će naći rješenje za Bolnicu Meljine.

Picerija i restoran

Atlas banka je, ističe, u proteklom periodu bila predmet redovnih sveobuhvatnih kontrola regulatora, što je banka prepoznala prvenstveno kao oblik veoma korisne saradnje.

Osvrnuo se i na istrage protiv kompanija koje imaju račune sa Atlas bankom, ističući da su apsolutno spremni da sarađuju i pruže stručnu pomoć oko utvrđivanja eventualnih nepravilnosti u poslovanju e-commerce klijenata banke.

On je ekonomsku situacija u državi ocijenio veoma pozitivnom.

Prema njegovim riječima, Crna Gora može postati atraktivna finansijska destinacija za investicione finansijske institucije, velike međunarodne fondove i investiciono bankarstvo. A preduslov je da uvedemo regulativu koja postoji na evropskom i drugim međunarodnim tržištima.

2 Komentari

  1. Zamislite, o vojnoj bolnici Meljine dogovor o sudskom poravnanju između Vlade CG i Kneževića. To nije i ne može biti nikakvo sudsko poravnanje več čerupanje opljačkanog plijena! Dakle ni Vlada ni Knežević nijesu stvarali bolnicu pa ne bi trebalo da se poravnavaju. Ali mi u HN imamo kvislinške duše koji bi za par evra prodali sve pa i bolnicu Meljine!

Ostavite komentar

*

code