KNJIGE U BUDVANSKOJ BIBLIOTECI JEFTINIJE 30 ODSTO

KNJIGE U BUDVANSKOJ BIBLIOTECI JEFTINIJE 30 ODSTO

0
Podijeli

muzeji_galerija_biblioteka_bdTokom prodajne izložbe knjiga u budvanskoj biblioteci, svi posjetioci će imati  priliku da kupe knjige po cijenama nižim za 30 %.

U okviru prodajne izložbe sjutra će biti organizovano i veče sa urednicom izdavačke kuće  “Narodnja knjiga” – Zoricom Marković, na kojoj će predstaviti glavne projekte i aktuelnosti.

Picerija i restoran

Organizator književnog programa Stanka Rađenović kaže za Radio Jadran, da poseban akcenat stavljaju na sabrana djela Danila Kiša u 15 tomova, budući da je “Narodna knjiga” prva objavila ovo kapitalno djelo.

Recenziju za sabrana djela Danila Kiša potpisuju književnici Pavle Goranović i Mladen Lompar. U projekat je takođe uključena i knjiga “Gorki talog iskustva”, koja sažima razgovore i intervjue sa Kišom u periodu od 1972. do 1989. godine.

Kompanija “Narodna knjiga” za više od deceniju poslovanja, objavila je oko 200 naslova kao izdavač i isto toliko kao suizdavač sa kućom “Mono i manjana” iz Beograda.

Sa ponosom izdvajaju izdavanje školske lektire od prvog do devetog razreda reformisane škole, po planu i programu Zavoda za školstvo Crne Gore. Pored toga, mogu se još pohvaliti i  projektom “Sabrana djela Lava Nikolajeviča Tolstoja”, takođe u 15 tomova. “Narodna knjiga” je danas jedna od najuglednijih izdavačkih kuća u Crnoj Gori, a poznati su i kao učesnici svih značajnijih sajmova i književnih manifestacija u okruženju.

Prodajna izložba za posjetioce i kupce biće otvorena u četvrtak 26. aprila, u prostorijama budvanske gradske biblioteke, u zgradi Akademije znanja, sa početkom u 12 časova, i trajaće do subote 28. aprila.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code