Knjige za osnovce od 43 do 95 eura

Knjige za osnovce od 43 do 95 eura

2
Podijeli

Knjige za osnovno i srednje školsko obrazovanje u 4 hercegnovske knjižare – Dambo na Toploj, BoyIv u Herceg Novom, Winnie Puh na Savini i Kaisa u Bijeloj, trebalo bi da stignu nakon 20. avgusta, a prodaja će u svim knjižarama u Crnoj Gori početi istog dana. Tačan datum prodaje biće naknadno poznat.

Knjige za osnovno obrazovanje biće dostupne u sve 4 novske knjižare, dok će u knjižari Kaisa u Bijeloj jedino moći da se obezbijede udžbenici za stručne škole u Boki i Budvi.

Picerija i restoran

Cijene kompleta udžbenika za V, VI, VII i VIII razred osnovne škole za predstojeću školsku godinu biće izmijenjene u odnosu na prošlogodišnje, najavili su ranije iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Crne Gore.

Kompleti za V razred za predstojeću školsku godinu, prema najavama iz Zavoda, biće jeftiniji za 80 centi u odnosu na prethodnu, odnosno ove godine će koštati 67 EUR. Cijena za VI razred trebalo bi da bude niža za 11,5 EUR i knjige će koštati 68,3 EUR.

Komplet udžbenika za VII razred ove godine biće skuplji za 50 centi i za njega će ove godine roditelji morati da izdvoje 94,2 EUR, dok će komplet za VIII razred biti skuplji šest EUR i koštaće, takođe, 94,2 EUR.

Cijene kompleta za I, II, III, IV i IX razred ostaće iste. Roditelji će za komplet za prvake morati da izdvoje 43,1 EUR, za II razred 50,8 EUR, za III 47,7 EUR, za IV 59,6 EUR i za IX 88,2 EUR.

U knjižari Dambo na Toploj kazali su nam da neće praviti rezervacije za kupovinu knjiga. Za roditelje koji žele, komplete knjiga mogu rezervisati u knjižari Boy Iv u Herceg Novom (preko puta parka Boka) ili na broj telefona 031/580-642. Takođe, knjige se mogu rezervisati i u knjižari Kaisa u Bijeloj, na broj telefona 069/538-750.

Podsjetićemo da će Opština Herceg Novi učenicima prva tri razreda osnovne škole obezbijediti besplatne komplete udžbenika, za što je iz opštinske kase obezbijeđeno 51 hiljadu eura

2 Komentari

  1. Kad bi oni koji imaju po par hiljada prihoda mjesecno se odrekli besplatnih knjiga bilo bi ih dovoljno za sve kojima roditelji sastavljaju kraj sa krajem. Ali kao i obicno na sceni je SUPERHIKOVSKA drzava koja evo vec 30 godina otima siromasnima i daje bogatima.

    Sto bi Alan Ford rekao “””Bolje cijeli zivot zivjet u izobilju , nego sedam dana kao siromah”””

Ostavite komentar

*

code