Početna Servis Ko će raditi, a ko odmarati za Novu godinu i Božić?

Ko će raditi, a ko odmarati za Novu godinu i Božić?

0

Služba zaštite i spasavanja, kao i Komunalna policija i Centar bezbjednosti u Herceg Novom imaće organizovana dežurstva. Pojačan nadzor ovih službi biće na Trgu Nikole Đurkovića i na Škveru, gdje se organizuje doček Nove godine.

herceg-novi-4147Za sve prijave komunalnih problema aktivan je Sistem 48, pozivom na broj Call centra 19800. Prvi radni dan za rad sa strankama u Opštini Herceg Novi je 9. januar.

Crnogorska komercijalna banka će posljednjeg dana stare godine raditi do 13 h. Prvog, drugog i trećeg januara neće raditi, a 4. i 5. januara biće otvorena  od 8 do 14 h. Banka neće raditi 6. i 7. januara.

Većina trgovinskih firmi radiće skraćeno. Marketi „Voli” će 31. decembra imati radno vrijeme od 7 do 19 časova. Prvi januar Nove 2017. godine je neradan, ali već. 2. januara imaće uobičajeno radno vrijeme.

Marketi „Idea” će 31. decembra biti otvoreni do 20 h, a 1. januara će raditi Idea u centru Herceg Novog i Idea Super u Zelenici.

Pošte u Igalu, Meljinama, Zelenici, Baošićima i Bijeloj će u subotu 31. decembra raditi do 11 časova, a glavna Pošta Herceg Novi  do 12 časova. Tog dana neće primati uplate prema računima Poreske uprave, Uprave carina, Ministarstvu unutrašnjih poslova i Upravi policije.

Neradni dani za sve Pošte biće 2. i 3. januar, a prvi radni dan je 4. januara po uobičajenom radnom vremenu.

Dežurna Pošta 6. i 7. januara biće glavna Pošta Herceg Novi koja će raditi do 14 h.

Red vožnje gradskog prevoznika Blue line za vrijeme praznika biće izmijenjen. Tako će 31. decembra na liniji Igalo – Kamenari – Igalo, posljednji polazak iz Igala biti u 22 h, a iz Kamenara u 22.50 h. Iza ponoći voziće u 2 i 3 h iz Igala, kao i u 2:50 i 3:50 h iz Kamenara.

Kružna linija Igalo – Meljine – Igalo posljeni polazak je  u 20.45 iz Igala.Prvog januara prvi polazak iz Igala je u 9 h, nakon toga Blue line voziće na sat do ponoći. Iz Kamenara prvi polazak je u 9:50, nakon toga polasci su svakog sata do 00:50. Kružna, kao i prigradske linije, prvog januara neće saobraćati. Drugog i trećeg januara, kao i  6., 7., i 8. Januara, red vožnje će biti kao nedjeljom, saopšteno nam je iz Blue line-a.

U vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika, šalteri EPCG neće raditi, dok će 4. i 5. januara raditi u redovnom radnom vremenu. Svi šalteri radiće u subotu, 31. decembra, do 11h. Info punkt u Delti radiće u skladu sa radnim vremenom ovog šoping centra. Do 9. januara potrošačima će na raspolaganju biti govorni automat na broju 19100 ka kojem su pozivi iz svh fiksnih i mobilnih mreža u Crnoj Gori besplatni.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code