Početna Politika Koalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke (DF, SNP, RP) predala listu,...

Koalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke (DF, SNP, RP) predala listu, nosilac Ivan Otović

0

Pobjednička koalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke (DF, SNP, RP) predala je listu za predstojeće lokalne izbore u Herceg Novom. Nosilac liste je Ivan Otović, politikolog, Master međunarodnih poslova.

– U Herceg Novom nastavljamo pobjednički niz, koji je počeo pobjedom 30. avgusta, a nastavio u Nikšiću.
Vrijedi istaći da se na našoj listi nalazi veliki broj mladih i obrazovanih ljudi, koji žele da doprinesu razvoju našeg Novog. Ponosni smo na veliku zastupljenost žena na našoj listi, smatramo da je opšti interes da žene budu još aktivnije uključene u politički život naše zajednice – poručio Otović i dodao da se na listi nalaze ljudi koji su spremni da svoje znanje, volju i vrijeme posvete razvoju našeg Herceg Novog.

Tu smo da zajedno sa vama ponovo pokrenemo novsku privredu. Da naš grad ponovo postane turistički centar regiona. Da mladi ne napuštaju naš grad u potrazi za poslom, već da mogu pronaći zaposlenje kod kuće.

Кoalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke boriće se za bolju budućnost svih stanovnika naše opštine, da poštujemo i uvažavamo jedni druge, da zajedno gradimo Herceg Novi i Boku.

Politički marketing