Kod Novljanina pronađen pištolj i municija

Kod Novljanina pronađen pištolj i municija

6031
6
Podijeli

pistolj 220716Tokom aktivnosti koje sprovode radi bezbjednog odvijanja ljetnje turističke sezone, službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi u pretresu  stambenog objekta, kojeg koristi M.B, pronašli su pištolj i municiju, bez dozvole.

Kako Radio Jadran saznaje, M.B. je iz Herceg Novog, rođen 1974 godine i imao je pištolj “CZ M-57” kal.7,62 mm sa oružnim listom na ime drugog lica i sa isteklim rokom važenja. Posjedovao je i 40 metaka kalibra 7,62 mm i 26 metaka kalibra 7,65 mm.

Picerija i restoran

Obaviješten je Osnovni državni tužilac koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu-nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, pa je poodnijeta krivična prijava protiv M.B. u redovnom postupku.

Saznajemo i da je ovaj Novljanin poznat policiji od ranije zbog više izvršenih krivičnih djela.

6 Komentari

  1. Zašto se navode samo inicijali, to ima veze sa odredbama zakona. Ukratko, nekome ko je osumnjičen nije još dokazana krivica tako da se mora štititi njegov identitet, inače bi policija kasnije mogla imati neprijatnosti a državna kasa nepotrebne troškove.

  2. Neka mi neko da jedan valjan razlo sta bi mi kao drustvo postigli ako bi pisalo ime i prezime…..uvek se pitam cemu insistiranje na punom imenu i prezimenu…meni nista ne znaci. On je uhapsen i bio Petar Petrovic ili PP.

  3. Mozete li nam pojasniti zbog cega se uvijek u crnoj hronici objavljuju inicijali okrivljenih ili uhapsenih iako su punoljetna lica jer vecinom se u praksi pokazalo da su to sinovi imucnih roditelja ..kontroverzih..biznismena ili politicara i policijskih ..radnika..Samo nemojte napisati da je razlog ..daljni tok istrage.. jer ta prica ne pije vodu .Vama kao jednom profesionalnom radiju to ne ide prilog s obzirom da ste na usluzi i razumijevanju svim ..malim..i VELIKIM gradjanima HN .pozz hvala

Ostavite komentar

*

code