Kod Novljanina pronađeno 1.165 grama marihuane i 6,3 grama kokaina

Kod Novljanina pronađeno 1.165 grama marihuane i 6,3 grama kokaina

4
Podijeli

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge i CB Herceg Novi u vozilu, kojim je upravljao D.P. (35) iz Herceg Novog, te pretresom stana kojeg on koristi, pronašli i oduzeli marihuanu i kokain. Osumnjičenog su lišili slobode.

Policija je zaustavila vozilo marke „Renault“ i kontrolom pronašla i oduzela kutiju sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je kokain i pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Picerija i restoran

Istog dana, nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem, policija je pretresla stan i druge prostorije koje koristi D.P. i  pronašla i oduzela više pvc pakovanja i kutija sa sadržajem biljne materije, tamnozelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i vagu za precizno mjerenje. Ukupno je pronađeno i oduzeto 1165,2 grama opojne droge marihuana i 6,3 grama kokaina.

Droga će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja. Državni tužilac u VDT u Podgorici je naložio da se D.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i satvljanje u promet opojnih droga.

4 Komentari

Ostavite komentar

*

code