KOD ZELENE PJACE U BIJELOJ OTPADNE VODE

KOD ZELENE PJACE U BIJELOJ OTPADNE VODE

164
0
Podijeli

bijela zottoMještani Bijele žale nam se da već nekoliko dana u tom mjestu, kod zelene pjace od smrada i kanalizacije ne mogu da izdrže. Pojačanom neprijatnom mirisu doprinose i visoke temperature.
Bijeljani tvrde da su se obraćali Komunalnoj policiji, ali kako kažu, „oni samo izađu na teren, napišu neke izvještaje, a nakon toga stanje je isto, ništa se konkretno ne preduzima”.
Načelnik Komunalne policije Herceg Novog, Zoran Bijelić nam je potvrdio da su prije deset dana stručne ekipe JP Vodovod i kanalizacija obišle teren i da nisu zatekli takvo stanje, o čemu posjeduju zapisnike i fotografije .
„Ako se posljednja tri dana nešto i deslo – ja još nijesam obaviješten, a nije bilo ni pritužbi građana Call centru”.
Bijelić je podsjetio da je prošle godine zbog popuštanja cijevi na ovom mjestu došlo do izlivanja fekalija i nakon prijave građana prije deset dana, ekipe Komunalne policije i Vodovoda su obišle teren, misleći da je ponovo riječ o istom problemu, međutim, od svega toga nije bilo ništa ovog puta, tvrdi Bijelić.
„Komunalni policajci izašli su na lice mjesta i uopšte nije bilo nikakvog izlivanja fekalija, sve funkcioniše”.
Bijelić je dodao da su građane koji su se žalili pismeno obavijestili o obilasku i stanju koje su komunalni policajci zatekli. Ipak, obećao je da će ponovo poslati ekipu Komunalne policije da bi se utvrdilo odakle dolaze neprijatni mirisi.

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code