Početna Društvo Kolektiv risanske bolnice pred vratima u znak podrške direktoru dr Vladu Popoviću

Kolektiv risanske bolnice pred vratima u znak podrške direktoru dr Vladu Popoviću

9

Skoro čitav kolektiv Bolnice Risan jutros je kratko izašao ispred ustanove kako bi pružili podršku direktoru Vladimiru Popoviću čija je smjena najavljena za ponedjeljak.

Foto: Screenshot

Mještani Risna ali i drugih gradova Boke su juče blokirali raskrsnicu koja vodi do Specijalne bolnice Risan u znak protesta zbog najavljene smjene direktora te ustanove.

Podsjetićemo, iz Ministarstva zdravlja je stigla vijest posredstvom vladinih medija da će dr Popović biti smijenjen zbog slučaja koje ispituje Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru. Razlog je nađen u činjenici da niko od dežurnih ljekara u toj bolnici nekoliko dana nije prijavljivao policiji ili nadležnom tužiocu da je mladić iz Berana J. Š. (32) preminuo tri dana, nakon što je u tu ustanovu primljen sa povredama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Popović je kazao za Jutarnji program TVCG da je informaciju o svojoj smjeni sa funkcije dobio sa portala.

Tvrdi da je pacijent je tretiran na najbolji mogući način, a što je važno, porodica je od prvog momenta bila obaviještena o svemu i imali su informaciju na svaka tri sata.

9 Komentari

 1. Ako neko umre jrivicom doktora, rodbina neja juri doktora,a ne direktora. Nije direktor lijecio pacijenta niti se dr moze kriti iza direktora.

  1
  1
 2. Dr Vlado je veliki covjek veliki doktor I najbolji menadzer (direktor) kojeg je ova bolnica mogla da ima. Doktore uz vas smo!
  Provjerite malo vise druge bolnice I domove zdravlja I kbc u Crnoj Gori I naci ce te mnogo vise gresaka u radu kako doktora I medicinskog osoblja tako I menadzera tih zdrastvenih ustanova.

  3
  1
 3. Pustite Doktora Vladimira da nastavi posao u Risanskoj Bolnici. Neka čovjek dokaže svoju Menadžersku sposobnost bez DPS-ovog ubrizgavanja novca u mladi kadar. Na svakom ćošku spinovanje i prevare. Ovaj DPS je doveo do savršenstva sve negativnosti jednog naroda.

  1
  2
 4. Doktori, nastavnici ili profesori ne trebaju biti direktori. Direktori trebaju biti menadzeri.

  Doticni doktor je pregledao moje djete i imao extra pristup i svaka mu cast na tome kakav je doktor ispao ali u isto vrijeme njemu na ortopediji uveliko radi doktor koji je vise pijan nego trijezan za vrijeme radnog vremena.
  A i nece mu kruna sa glave pasti ako ne bude direktor sto nije ni trebao biti, nego doktorima dati stvarno vrhunske plate a te iste uzeti od svih rukovodecih politicara i svi sretni osim politicara kojima nikada nije dosta ionako.

  11
  1
 5. Dokle će ovaj narod da trpi igru uhljebljenja,a da nam OVAKVI DOKTORI BUDU SMJENJENI RADI NEČIJIH HIROVA I KOMPLEKSA.Doktore živjeli, OČITO DA STRUKA I ZNANJE VIŠE NISU BITNI, SAMO ČLANOVI ZA GLASANJE.

  36
  3
 6. Izuzetan čovjek ,pa ljekar!Dr Vlado uz tebe smo!Možda niste znali,al supruga dr Vlada Popovića radi u Novine u DZ,izuzetan pedijatar,uvijek srdačna i nasmijan.Bog Vam svaku sreću dao!

  74
  6
  • Dr Vlado Popović u risanskoj bolnici radi operacije za koje se prije nekoliko gpdina išlo konkretno za Njemačku.
   I šta oće sada,da mjesto njega dovedu direktorku(kao novopostavljenu u Domu zdravlja Budva) sa 3 mjeseca staza?

   10
   3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code