Kolone zbog asfaltiranja magistrale i lakša saobraćajka kod Autobuske

Kolone zbog asfaltiranja magistrale i lakša saobraćajka kod Autobuske

6
Podijeli

Kod glavne Autobuske stanice u Herceg Novom, poslije 12i30 h došlo je do lakše saobraćajne nezgode u kojoj nije bilo povrijeđenih. Pričinjena je neznatna materijalna šteta.


Do sudara je došlo između jednog taksi vozila i motocikla. Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi obavili su uviđaj, međutim više detalja nije poznato.

Picerija i restoran

Saobraćaj se odvijao nesmetano, ali od semafora na Toploj ka Igalu ponovo su kolone. Kako nam javljaju slušaoci, u koloni čekaju od 10 – 20 min. Razlog je, kako saznajemo, asfaltiranje magistralnog pojasa, pa iz Centra bezbjednosti stoga apeluju na vozače i strpljenje.

6 Komentari

  1. bolje bi bilo da se to zavrsavalo kasno uvece kada su manje guzve a ne izmedju 12-14 sati popodne,u udarno vrijeme kada se ljudi vracaju sa posla ili idu da rade,pa se napravi totalni haos…

    18
    1
  2. Poceli su u podne da asfaltiraju. Bez ikakve najave ili da obavijeste narod pa mnogi ne bi ni krenuli na tu stranu da su znali. Ako nisu do sredine maja imali kad iz ko zna kojih razloga sto onda to ne rade kad je najmanji promet na magistrali. Treba s posla umjesto 10 minuta uru putovati.

    18
    1

Ostavite komentar

*

code