KOMAPANIJI “ADRIATIC MARINAS” PRIZNANJE ZA RAZVOJ LOKALNE ZAJEDNICE I ULOŽENH 2,3 MILIONA...

KOMAPANIJI “ADRIATIC MARINAS” PRIZNANJE ZA RAZVOJ LOKALNE ZAJEDNICE I ULOŽENH 2,3 MILIONA EURA

75
0
Podijeli

Specijalno priznanje za razvoj lokalne zajednice koje već petu godinu dodjeljuje Fond za aktivno građanstvo FAKT, pripalo je kompaniji Adriatic Marinas – Porto Montenegro.

Priznanje je uručeno PR menadžeru Porto Montenegra Danilu Kaleziću, na svečanoj dodjeli nagrade Iskra u Kraljevskom pozorištu Zetski dom na Cetinju.
– Ova nagrada nas obavezuje na intenziviranje saradnje sa lokalnom zajednicom, ali i institucijama iz čitave Boke Kotorske – kazao je Kalezić, dodajući da ona predstavlja simboličan završetak jedne uspješne godine kada je riječ o društveno odgvornim aktivnostima i projektima ove kompanije.
Do sada je je bilo više od 30 akcija Adritac Marinas i nastavljamo saradnju sa brojnim institucijama, savjetima roditelja, udruženjima i nevladinim organizacijama.
– Umrežavamo se i dijelimo dobru enegriju, jer u Tivtu i dalje postoje oni kojima je pomoć svih nas potrebna, kazao je Kalezić.
Od početka izgradnje marine i naselja Porto Montenegro do sada, kompanija Adriatic Marinas je za donacije, stipendije, sponzorstva i podršku tivatskoj zajednici izdvojila više od 2.300.000 eura. Tokom ove godine, obrazovnim, kulturnim, sportskim i zdravstvenim institucijama Tivta donirana je brojna informatička, tehnička i kancelarijska oprema, sportski mobilijar, ali su i podržani projekti u saradnji sa nevladinim organizacijama u vrijednosti od preko 50.000 eura.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code