Početna Politika Komitski portal CDM platforma Demokrata za zastrašivanje naše medijske kuće

Komitski portal CDM platforma Demokrata za zastrašivanje naše medijske kuće

21

Prvo nezadovoljstvo Demokrata na izvještavanje naše medijske kuće izazvao je tekst “Bečićevo “tajno” priznanje Kosova uoči izbora u Novom ruši rejting Demokrata” a zatim i “Ministri Spajić i Milatović u predizbornoj kampanji Demokrata”. Činjenice navedene u ovim tekstovima do sada niko iz Demokrata nije demantovao, a sada ovim saopštenjem prijete slobodi govora:

Izborni centar koalicije “Ni lijevo ni desno. Pravac Novi!” ima pouzdana saznanja da se protiv našeg političkog subjekta sprema prljava kampanja od strane jedne parlamentarne grupacije, posredstvom lokalnog medija i uz logistiku centara moći van Crne Gore. Cilj je da se ponovi po intezitetu i trajanju ista najogavnija kampanja koja je protiv Demokrata sprovedena prije četiri godine u Herceg Novom.

Ovoga puta ta parlamentarna grupacija u nečasnoj političkoj misiji personalno je osnažena angažovanjem Bebe Popovića koji ima zadatak da organizuje i kreativno osmisli najprizemnije prljavštine protiv naše koalicije i funkcionera.

Popović je dakle ostao isti, samo je promijenio stranu. Nekada je radio za DPS, sada za drugu stranu koju ćemo razobličiti i otkriti njen identitet ukoliko krenu sa prljavom kampanjom, iako je političko lice i rukopis te adrese svim građanima dobro poznat.

Obrisi takve kampanje se već nadziru, što potvrđuje tekst na jednom lokalnom mediju pod naslovom “Ministri Spajić i Milatović u predizbornoj kampanji Demokrata”, a kojim se pokušava za početak odrediti meta, dok Popović sprema izbornu strategiju. Prethodno smo imali na od strane istih subjekata, medija i centara moći udare na Aleksu Bečića i Stevana Katića.

Upozoravamo na vrijeme, spremni smo da organizujemo i proteste ispred te medijske kuće ukolko se krene sa monstruoznom i prljavom kampanjom kao prizemnim metodama kojim bi se pokušali nadomjestiti evidentni politički nedostaci i izostali rezultati te parlamentarne grupacije. Za demokratsku utakmicu smo uvijek spremni jer pred građane izlazimo sa rezultatima, čistih ruku i uzdignuta čela.

21 Komentari

 1. Glasati iz inata na mrznju. Stara poslovica kaze ” na mrzi kuca ostaje” i to je tacno.
  Vise od 30 godina u HN vladaju razno razni preletaci, znamo se svi. A znamo i koliko su se materijalno uzdigli nakon “rukovodjenja nasom opstinom”. A sta su uradili za gradjansko bolje? Nista jer nista nije u funkciji kako treba. Podjimo od kolektora, kanalizacije, smrada od izlivanja septickih jama, smeca koje se ne sakuplja i odvozi, putevi losi itd. Ali svim tim “politicarima” se sredilo mnogo toga. Podjimo samo od cinjenice da je nas dosadasnji predsednik opstine super sredio svoje apartmane, i treba tako, svaka cast ali se pitam ima li u toj ulici kanalizacija? Ako je nema ( a svi znamo zapravo da je nema) onda se covek pita pa gde on i slicni njemu koji tamo imaju apartmane ispustaju fekalije jer da bi se septicke uredno praznile sa onolikim brojem gostiju koje se zvanicno prikazuje da ih ima, njegovi racuni za praznjenje septickih bi bili ogromni. A jusu li oni zaista takvi? Zakljucak: zar mu nije trebao biti prioritet prioriteta nasega predivnog grada sredjivanje kolektora do konacne i sigurne upotrebe i rad na kanalizacionoj mrezi, prvo kao covek coveku pa onda kao izabrani gradonacelnik prema svom narodu koji su ga izabrali da im vodi grad.?? Razmislite svi o ovome jer mislim da je mnogo vaznije za sve nas koji u ovom gradu zivimo nego li da se nacionalisticki obelezavamo i ugledavamo na neke kojih bi se zapravo trebali stideti a ne oponasati ih. Mnogo puta sam licno cuo izlive mrznje prema svemu sto je crnogorsko. A ja kazem da UVEK na MRZI KUCA OSTAJE.
  Birajmo one koji ne mrze vec vole svoju zemlju, svoj grad i njegove narode bez obzira na veru, vjeru ili viru. Samo cemo tako napred. Zasluzili smo.

 2. Kako svi ovi ljudi imaju obraza da se setaju gradom i da se prave da oni vjeruju u program neke stranke?! Kako imaju obraza da se pogledaju u ogledalo. Prevaranti najveci, svi redom. Zamisli taj horor od života kad ti se zivot i karijera i posao svode na politicku stranku.

  28
  1
 3. DOBIĆEMO BESPLATAN PARKING, SREĐENE PLAŽE, SAVREMENU AUTOBUSKU, OBILAZNICU OKO HN. TROTOARE, I SVE OSTALE LAŽI KOJE STE NAM OBEĆALI ! MA I GOSTE ĆETE NAM DOVESTI ! SAMO DA GLASAMO I OVAJ PUT ZA VAS…

  23
  5
 4. A sta su to komiti sta je to? Volim ja kad budaketine koriste imena za koje ni ne znaju sta znace.Ovi ti je ono : vidjela zaba da potkivaju konja pa i ona digla nogu!

  34
  13
  • Zato što je obrazovan, kulturan, pošten, Srbin kome ne smetaju druge religije i nacionalnosti, zato što je normalan, humanista, i na kraju iznad svega Novljanin

   13
   10

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code