Početna Naslovna Kompanija Casa del Mare najbolja u regionu u kreiranju novih standarda

Kompanija Casa del Mare najbolja u regionu u kreiranju novih standarda

4

Crnogorska Hotelska grupacija „Casa del Mare – Small Hotels Group“ dobitnik je prestižne Brand Leader Award nagrade, na 8. Biznis konferenciji SEET 2018, u beogradskom Sava Centru.

Mass Media International i Stručni kolegijum 8. Biznis Konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope – SEET 2018”, na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuiran pozitivan razvoj, visok stepen tržišne prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranja konkuretnog imidža turističke industrije regiona Jugoistočne Evrope, prepoznao je Casa del Mare – Small Hotels Group kao najbolju kompaniju Jugoistočne Evrope u kreiranju novih visokih standarda i unapređenju konkurentnosti autentične i sofisticirane ponude Boutique hotela.

Picerija i restoran

Kako je za Radio Jadran kazao vlasnik i direktor, Nikola Milić nagrada je stigla u pravo vrijeme, jer kompanija će sljedeće godine obilježiti 10. godišnjicu rada.

– Ovo nam je prvo priznanje iz regiona, bili smo na dodjeli i znači nam mnogo, pored nagrada Trip Advisora i londonskog časopisa The Times. Naredne godine nam je 10 godina otkada postoji Casa del Mare. Kroz tih 10 godina pokušavamo se izgraditi kao brend i vjerujem da već pomalo i uspijevamo u tome – ističe Milić.

Kompanija je bila učesnik panela Turističko tržište Jugoistočne Evrope, a Milić je govorio o inovativnostima u hotelijerstvu i turzimu uopšte.

U ovom trenutku, grupacija broji  6 hotela: Boutique Hotel „Casa del Mare-Mediterraneo“, Hotel „Casa del Mare-Capitano“ i Boutique Hotel “Casa del Mare-Blanche” u Herceg Novom, zatim Boutique Hotel „Casa del Mare-Pietra“, Hotel „Casa del Mare-Amfora“ i Hotel „Casa del Mare – Essenza“ u Kotoru.

Svaki od hotela je jedinstven, sa posebnim karakterom, stilom i šarmom, visoko rangiran na svim online kanalima i sajtovima, dobitnik prestižnih nagrada u turizmu: “WILD BEAUTY AWARD” za Najbolji mali hotel na obali Crne Gore za 2010. godinu, TRIPADVISOR-TRAVELERS CHOICE AWARD za 2014. i 2015. godinu, TRIPADVISOR-CERTIFICATE OF EXCELLENCE svake godine počevši od 2011. Poznati londonski magazin”THE TIMES” napravio je listu”TOP 10 BALKAN BREAKS” i dodijelio laskavo prvo mijesto Boutique Hotelu “Casa del Mare-Mediterraneo”.

Pored ovoga kompanija pruža podršku i konsalting vlansnicima hotela i investitorima, ne samo tokom rada, već i u procesu planiranja i izgradnje hotela, praveći kompletan koncept i plan, postavljajući  jake temelje za kvalitetan budući rad svakog hotela.

Casa del Mare prva je domaća kompanija koja znanje izvozi i van granica Crne Gore. Prije nekoliko godina započela je saradnju sa vodećom konditorskom kompanijom na ovim prostorima, „Swisslion Takovo“, i radila na projektu stvaranja novog hotelskog brenda”SL Hotels Group”. Sa timom arhitekata radili su na razvoju projekta od ideje/koncepta do reallizacije na hotelima “SL Industry” i „SL Panorama“ u Trebinju. Casa del Mare menadžment kompanija upravljala je svim pre opening i post opening aktivnostima na ovim projektima.

Nova ulaganja i novi projekti za 2019. i 2020. godinu su u toku.

4 Komentari

  1. Svaka cast Milicima. Vrijedno rade, zasluzuju sve najbolje. Samo naprijed. Zbog ljudi koji negativno komentarisu vas rad, citava opstina Herceg-Novi nazaduje. Zato negativci mjenjajte sebe ako ne radi vas samih onda radi vase djece. Ako nemate djecu, doci ce brze nego sto mislite, a onda ce vam biti zao sto zivite skromno. Radite, ucite, pokusajte da napravite nesto. Veliki biznisi, ko ista zna o biznisu, su stvoreni bez novca. Ideja, rad, rizik sa vjerom u sebe=pobjeda

    8
    118
  2. Bravo! Kad su od svoje kuce htjeli da naprave hotel, svi su im se smijali jer to, na prvi pogled, nije bilo parce obale za ulaganje – krivina na magistali blizu catare, a auta jurcaju 100 na sat. Plaze nije ni bilo na tom mjestu. Dakle…ZNANJE je pobijedilo. Kad su vidjeli da gosti dolaze iz cijelog svijeta, nastavili su da uredjuju male objekte po Boki…Sta reci osim – Srecno!

    39
    330

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code