Početna Društvo Kompanija Luštica Development pokreće novi ciklus zapošljavanja

Kompanija Luštica Development pokreće novi ciklus zapošljavanja

2

Luštica Development AD Tivat pokreće novi ciklus zapošljavanja i otvaranja radnih pozicija, što je rezultat uvođenja novih i ojačavanja postojećih sektora u kompaniji koja razvija 1,1 milijardu vrijedan projekat Luštica Bay.

Nakon prvog sajma zapošljavanja, u martu ove godine, rastom projekta razvoja novog grada na Jadranu, stvorila se prilika za zapošljavanje novih kadrova, na sezonskim i na stalnim pozicijama, najavljuju iz ove kompanije.

Luštica Development trenutno potražuje 15 novih pozicija u gotovo svim segmentima poslovanja: na pozicijama projektnog i dizajn menadžera, pravnika, marketing menadžera u sektorima nekretnina i upravljanja destinacijom, potom agenata prodaje, tehničara i kadrova na održavanju, šefa računovodstva i mlađeg knjigovođe, kuvara i kadrova u sektoru hrane i pića.

Kompanija je, od osnivanja do danas, zabilježila zapažen rast u pogledu otvaranja novih radnih mjesta naročito tokom prethodne godine, kada je u sklopu Luštice Bay otvoren Čedi hotel, kao prvi luksuzni hotelski objekat sa pet zvjezdica na poluostrvu Luštica i jedan od najvećih u Boki, marina za prihvat plovila do 45 metara dužine i lanac maloprodajnih objekata duž šetališta u novom marina naselju. Tada je, dinamikom planiranog razvoja kompanije otvoreno više stotina novih radnih mjesta – u sklopu direktnog poslovanja kompanije, u novootvorenom hotelu, marini, maloprodaji i u dijelu pružalaca različitih usluga i poslovanja podizvođača.

Svi zainteresovani mogu vise informacija dobiti na zvaničnoj veb stranici lusticabay.com/careers gdje se u kontinuitetu oglašavaju nove radne pozicije.

Luštica Development na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat integrisane turističke destinacije Luštica Bay, koji podrazumijeva izgradnju sedam hotela, dvije marine, šampionskog golf terena sa 18 rupa, stanova, vila i porodičnih kuća, te sve neophodne sadržaje za život grada. To je najveći projekat u turizmu Crne Gore i izgradnji rezidencijalnih zajednica.

2 Komentari

 1. Da, bas…
  Dobro znam kako se zaposljava u Lustici development, nazalost.
  Ovi oglasi su izasli da bi se prijavio veci broj ljudi a zna se da je 90% mjesta rezervisano za odredjene iz vladajuce strukture.
  Vi se spremate za intervju, puni adrenalina, zelje ea se dokazete a tamo vas ohlade.
  Imao sam priliku da budem na intervjuu, gdje sam dozivio da doticni rukovodeci nije ni procitao moj CV i cover letter, a da ne pricam o neprofesionalnom ponasanju u kome cak nije ni skrivao namjeru da me ne zaposli…
  To se bar sakrije radi kandidata.
  Doci na 40 step., u dres kodu propisanom za tu funkciju, a doceka vas amater u razdrljanoj kosulji, koji stampa vas CV i pred vama ga cita…
  UZAS!
  Ocito da ko god dodje kod nas izgubi onaj vid profesionalizma koji je morao imati u drugoj kompaniji, jer mu nije neophodno i zacas se prilagodi nasem neradu.

  4
  1
  • U potpunosti se slazem. Nepotizam je rak rana. Zapita se covek dokle vise da gubi vreme i nada se. Kad i pored visoke spreme i dva strana jezika dozivi da se samo posle sat vremena isti oglas za posao obnovi na ZZZCG i spuste kriterijumi na sss. Samo da bi se opet udomio neki podobni! Nista se ovde ne menja izvolite pravite turizam sa filipincima. Moj kofer i pasos su vec spakovani.

   4
   1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code